ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί τελετή έναρξης των εργασιών στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό.
Οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει είναι αποψιλώσεις προκειμένου να γίνουν οι πρώτες κατεδαφίσεις στις εγκαταστάσεις του παλιού δυτικού αεροδρομίου (αφίξεις – αναχωρήσεις) κοντά στο σημείο που θα γίνει η υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος.
Η κυβέρνηση με την κίνησή της αυτή θέλει να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα της μεγάλης επένδυσης των 8 δις. ευρώ προκειμένου να δείξει στους επενδυτές ότι η Ελλάδα προχωρά. Δεν πρόκειται για εγκαίνια καθώς η σύμβαση με τον επενδυτή, την Lamda Development, δεν έχει ακόμα υπογραφεί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η σύμβαση για να ξεκινήσει κανονικά η υλοποίηση του έργου θα υπογραφεί προς το τέλος του έτους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Gilead: Εξαγοράζει την γερμανική Tubulis έναντι $5 δισ. – Νέα φάρμακα για τον καρκίνο
- Ερντογάν για την επίθεση στο ισραηλινό προξενείο: Δειλή και αποτρόπαια τρομοκρατική ενέργεια
- ΔΟΕ: Η ενεργειακή κρίση από το Ορμούζ ξεπερνά τις κρίσεις του 1973, 1979 και 2022
- ΠΑΣΟΚ κατά Εισαγγελίας Πρωτοδικών για υποκλοπές: Απέστειλε την δικογραφία στον Άρειο Πάγο μετά από καθυστέρηση τριών εβδομάδων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.