• Business

    Ταξιδεύουμε στο Αιγαίο με το μεγαλύτερο ταχύπλοο του κόσμου!

    • NewsRoom

    Μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία 5 αστέρων έρχεται να χαρίσει στους επιβάτες του το νέο Tera Jet: Το νέο ταχύπλοο της Seajets, που θα επισκέπτεται δημοφιλείς προορισμούς του Αιγαίου σε χρόνο ρεκόρ και το οποίο υπόσχεται στους ταξιδιώτες μια ξεκούραστη και πολυτελή εμπειρία, σε πολύ χαμηλό κόστος!

    Το Tera Jet θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από τον Πειραιά προς τα νησιά της Πάρου, της Ίου και της Σαντορίνης, προσφέροντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία ταξιδιού στους επιβάτες του.

    Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο και καταφέρνει το αδύνατο: να μεταφέρει τους ταξιδιώτες από το λιμάνι του Πειραιά στους αγαπημένους τους προορισμούς σε χρόνο ρεκόρ, καλύπτοντας την απόσταση Πειραιάς – Πάρος σε 2 ώρες και 50 λεπτά! Για το σκοπό αυτό, διαθέτει δύο τουρμπίνες αεροπλάνου που του δίνουν τη δυνατότητα να διασχίζει τα γαλανά νερά του Αιγαίου με ασύγκριτη ταχύτητα, ώστε οι επιβάτες να φτάνουν γρήγορα και άνετα στον προορισμό των διακοπών τους.

    Οι επιβάτες μπορούν να συνδυάσουν το ταξίδι τους με μια μοναδική εμπειρία άνεσης και πολυτέλειας, καθώς το ταχύπλοο διαθέτει ευρύχωρα καθίσματα, τοποθετημένα σε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, ώστε να ταξιδεύουν με απόλυτη άνεση όλοι οι επιβάτες.

    Στον τομέα αυτό, η Seajets δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, γι’ αυτό και έχει προβλέψει 600 από αυτά τα καθίσματα να είναι πλήρως ανακλινόμενα.

    Η Seajets έχει φροντίσει να κάνει το δρομολόγιο ιδιαίτερα ξεκούραστο και άνετο, ακόμη και για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τα μποφόρ και τα καλοκαιρινά μελτέμια. Το νέο Tera Jet διαθέτει ειδική, προηγμένη τεχνολογία σταθεροποίησης, με αποτέλεσμα το επιβατικό κοινό να μην ταλαιπωρείται από τους κραδασμούς των κυμάτων.

    Tera Jet
    Τα πολύ άνετα και ευρύχωρα καθίσματα του Tera Jet

    Το Tera Jet χαρακτηρίζεται από υψηλής αισθητικής εσωτερική διακόσμηση, ενώ στους χώρους του συμπεριλαμβάνονται έξτρα σαλόνια και μπαρ 400 θέσεων, προσβάσιμα σε όλους τους επιβάτες.

    Ταυτόχρονα, οι επιβάτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη μετακίνησή τους εντός των χώρων του πλοίου, καθώς υπάρχουν παντού κυλιόμενες σκάλες που συνδέουν τους ορόφους μεταξύ τους.

    Tera Jet
    Οι πολυτελείς εσωτερικοί χώροι του Tera Jet

    Η Seajets υπόσχεται να προσφέρει μια εντελώς νέα, συνολικά αναβαθμισμένη, εμπειρία ταξιδιού, πετυχαίνοντας το στοίχημα για μια υψηλής ποιότητας μετακίνηση, ακόμα και σε προορισμούς πιο μακρινούς, όπως είναι αυτοί στους οποίους πηγαίνει το νέο Tera Jet.

    Tera Jet
    Οι πολυτελείς εσωτερικοί χώροι του Tera Jet

    Τα καθημερινά δρομολόγια, στην προνομιακή τιμή των 39,90 ευρώ από Πειραιά για Πάρο, υπόσχονται σε όλους ένα ευχάριστο ταξίδι ασύγκριτης πολυτέλειας!

    tera jet
    Tera Jet