• Business

    Τα μυστικά ραντεβού του Άνθιμου Θωμόπουλου (και με τον Γ. Κούστα) στις Σπέτσες

    Άνθιμος Θωμόπουλος.

    Άνθιμος Θωμόπουλος.


    Δραστήριος και στις πασχαλινές διακοπές ο Άνθιμος Θωμόπουλος επωφελήθηκε από την εκλεκτή παρέα, που συγκεντρώνεται στο πολυτελές Ποσειδώνιο στις Σπέτσες. Οι πληροφορίες του mononews αναφέρουν ότι συνάντησε, και παρουσίασε το νέο εγχείρημά του, την επαναδραστηριοποίηση της Credicom, στον Γιάννη Κούστα, ο οποίος απολάμβανε επίσης τις διακοπές του με τη νεαρή σύντροφό του.

    Τόπος συνεύρεσης επιχειρηματιών και εφοπλιστών το Ποσειδώνιο με τις σουίτες των άνω των 700 ευρώ, έχει πολλάκις γίνει και το μέρος όπου κλείστηκαν ή μπήκαν οι βάσεις για σημαντικές συμφωνίες.

    O Aνθιμος Θωμόπουλος «τρέχει» το project της Credicom με γοργό ρυθμό και ούτε οι αργίες του Πάσχα διέκοψαν την σειρά επαφών του με επιχειρηματίες αλλά και πολλούς εφοπλιστές, όπως εν προκειμένω σε πιο χαλαρό κλίμα και με θέα από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο των κοσμοπολίτικων Σπετσών.

    Ο Θωμόπουλος προσβλέπει σε ένα θεαματικό come back αντάξιο της πολύ καλής φήμης του στην τραπεζική αγορά με την ανάδειξη της Credicom σε ένα όχημα που θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δίνει η διαχείριση των κόκκινων δανείων και δη, των μεγάλων επιχειρηματικών.

    Οι πληροφορίες φέρουν τους Γιάννη Αλαφούζο, Νίκο Πατέρα και οικογένεια Δαυίδ να βρίσκονται κοντά στο εγχείρημα, το οποίο περιλαμβάνει την αναβίωση της πλήρους τραπεζικής άδειας που έχει η Credicom, ενώ ο Θωμόπουλος έχει συναντηθεί επίσης με ισχυρά ονόματα της ναυτιλίας, με χαρτοφυλάκια πολλών εκατομμυρίων ευρώ, μεταξύ των οποίων οι Τσάκος, Αγγελικούσης, Χατζηπατέρας αλλά και ο Γιώργος Λογοθέτης του Libra Group.

    Συμμετοχή στο κεφάλαιο της Credicom ή τοποθέτηση στο private banking είναι μορφές συνεργασίας που βρίσκονται στο τραπέζι ενώ πέραν του αγγλικού fund Duet, αναμένεται να υπάρχει συμμετοχή και του John Paulson με τον οποίο ο Ανθιμος Θωμόπουλος έχει εξαιρετική σχέση.

    Ενεργό ρόλο στο εγχείρημα έχει η πρώην επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου, η οποία κινητοποιεί τις επαφές της στον διεθνή χρηματοπιστωτικό κλάδο, με τον πονοκέφαλο όμως της δικαστικής εμπλοκής που έχει να παραμένει καθώς για το φθινόπωρο έχει οριστεί η δίκη για την υπόθεση του Τ.Τ.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/article-afta-ine-ta-epomena-vimata-tou-anthimou-thomopoulou/39202

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/antipolitefsi-sto-foul-o-siriza-ine-kokkino-pani-gia-tin-nd/43024



    ΣΧΟΛΙΑ