• Business

    Τ-Mobile: Αναβαθμίζει τις προβλέψεις για τους νέους συνδρομητές

    • NewsRoom

    SANTA MONICA, CA/USA – APRIL 18, 2019: T-Mobile store exterior and sign. T-Mobile International is a German mobile communication company.


    H Τ-Mobile προχωράει αναβαθμίζοντας τις προβλέψεις που έχουν γίνει για τους νέους συνδρομητές. Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για την αύξηση των συνδρομητών, για δεύτερη φορά φέτος, προχώρησε η T-Mobile US Inc., καθώς τα συγκριτικά οικονομικά πακέτα που προσφέρει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προσελκύουν πελάτες.

    Η εταιρεία εκτιμά πως θα προσθέσει 6-6,3 εκατ. συνδρομητές συμβολαίου το 2022, ενισχυμένους από τα 5,3 – 5,8 εκατ. συνδρομητές συμβολαίου που εκτιμούσε πριν. Η απόφαση της T-Mobile να μην αυξήσει τις τιμές της την έχει βοηθήσει να αυξήσει την πελατειακή της βάση, την ίδια στιγμή που οι ανταγωνιστές της, AT&T Inc και Verizon Communications Inc έχουν αυξήσει τις τιμές τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα κόστη.

    Τα έσοδα

    Η T-Mobile αύξησε τους συνδρομητές της κατά 730 χιλ. στο β’ τρίμηνο του έτους, αριθμός κατά πολύ υψηλότερος από τις 573.100 που προέβλεπαν οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σύμφωνα με τη FactSet.

    Τα έσοδα της εταιρείας στο β’ τρίμηνο του έτους διαμορφώθηκαν στα 19,70 σεντς ανά μετοχή, από 19,95 δισ. δολ. πέρυσι και σε σχέση με τα 20,10 δισ. δολ. που ανέμεναν οι αναλυτές. Σε επίπεδο κερδών ανά μετοχή η T-Mobile κατέγραψε ζημιές 9 σεντς, έναντι κερδών ύψους 78 σεντς έναν χρόνο πριν.



    ΣΧΟΛΙΑ