• Business

    SWOT Hospitality: Διαχειρίστρια στο πολυτελές Cora Hotel & Spa

    • NewsRoom
    Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος SWOT Hospitality

    Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος SWOT Hospitality


    Mία ακόμα ισχυρή συνεργασία, αυτή τη φορά με την Bain Capital, ανακοίνωσε η SWOT Hospitality, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου Cora Hotel & Spa, στην Άφυτο, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική.

    Το πολυτελές ξενοδοχείο των 181 δωματίων ανακαινίστηκε πλήρως το 2023 και μεταμορφώθηκε σε έναν παράδεισο γαλήνης, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον που το φιλοξενεί. Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια κατάφυτη πλαγιά, με ανεμπόδιστη θέα στον Τορωναίο κόλπο, το πολυτελές ξενοδοχείο συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις, αποτείνοντας φόρο τιμής στην πνευματική κληρονομιά της περιοχής.

    Ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος της SWOT Hospitality, εταιρείας διαχείρισης του ξενοδοχείου, δήλωσε: «Πιστοί στο όραμά μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας και στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας, συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας με διεθνείς θεσμικούς επενδυτές.

    Το Cora Hotel
    Το Cora Hotel – Πισίνες

    Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία μας με την Bain Capital, που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εμπειρίες.”

    SWOT Hospitality: Διαχειρίστρια και στο Glyfada Riviera Hotel

    Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο η SWOT Hospitality ανέλαβε τη διαχείριση και του πολυτελούς Glyfada Riviera Hotel, ενός ξενοδοχείου με μακρά ιστορία στο χώρο της φιλοξενίας. Το Glyfada Riviera Hotel, με προνομιακή τοποθεσία λίγα μόλις λεπτά από την παραλία της Γλυφάδας και σύγχρονο design, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μια αξέχαστη διαμονή σε ένα από τα πιο εμβληματικά προάστια των Αθηνών.

    Το Cora Hotels που θα διαχειρίζεται η SWOT Hospitalities
    Το Cora Hotels που θα διαχειρίζεται η SWOT Hospitalities

    Με 47 δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση που χαρακτηρίζεται από γήινες αποχρώσεις και ανοιχτόχρωμα έπιπλα, το 5άστερο ξενοδοχείο αποτελεί μια καλοκαιρινή όαση λίγα μόνο λεπτά από το κέντρο της Γλυφάδας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια δροσερή βουτιά στην πισίνα, να χαλαρώσουν στο wine & cocktail lounge ή στο spa, καθώς επίσης να επισκεφθούν το εστιατόριο, το pool bar ή το γειτονικό γήπεδο γκολφ.

    Σε απόσταση 30 λεπτών από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Glyfada Riviera Hotel αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση διαμονής, και ιδανική επιλογή για επαγγελματικά ταξίδια αλλά και για χαλάρωση.

    Διαβάστε ακόμη:

    SWOT Hospitality: Το Glyfada Riviera Hotel επανασυστήνεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

    TotalEnergies: Αυξάνει το μέρισμα παρά την μείωση των κερδών

    Sunlight: Εξαγοράζει το 100% της Ubatt GmbH



    ΣΧΟΛΙΑ