• Business

    Switch by Avis: Το αυτοκίνητο που θες, τη στιγμή που το θες, χωρίς προκαταβολή!

    • NewsRoom

    Σε μια δύσκολη εποχή για την αγορά αυτοκινήτου, λόγω της οικονομικής πίεσης που επικρατεί, αλλά και των μεγάλων καθυστερήσεων στις παραδόσεις νέων οχημάτων, μία νέα υπηρεσία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα για τους οδηγούς.

    Ο λόγος για την πρωτοποριακή υπηρεσία Switch by Avis. Τη νέα συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου της Avis που προσφέρει άμεσα, ευέλικτα και οικονομικά αυτοκίνητο και, μάλιστα, χωρίς προκαταβολή.

    Απλή και άμεση διαδικασία εγγραφής

    Το μόνο που πρέπει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος είναι να επιλέξει την κατηγορία αυτοκινήτου που επιθυμεί, την περιοχή στην οποία θα παραλάβει το αυτοκίνητο, εάν θέλει επιπλέον πακέτο παροχών και να δημιουργήσει online το προφίλ του με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής. Μετά από δύο μέρες, παραλαμβάνει κανονικά το συνδρομητικό αυτοκίνητό του!

    Ευέλικτη χρονική δέσμευση

    Η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής αυτοκινήτου είναι 1 μήνας. Έπειτα, ο συνδρομητής μπορεί να επιστρέψει το αυτοκίνητο ή να ανανεώσει αυτόματα τη συνδρομή του εφόσον το επιθυμεί και για όσο επιθυμεί ή ακόμη και να αλλάξει κατηγορία αυτοκινήτου όποτε θέλει, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Κι όλα αυτά χωρίς καμία ρήτρα!

    Κάθε πελάτης επιλέγει την κατηγορία αυτοκινήτου που χρειάζεται τη συγκεκριμένη περίοδο και ενεργοποιεί τη συνδρομή του, χωρίς καμία προκαταβολή και με μηδενικό κόστος συνδρομής. Το μόνο που πληρώνει, με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα του, είναι το μηνιαίο μίσθωμα και τα καύσιμά του. Κι όλα αυτά online σε real time, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει κανέναν οικονομικό έλεγχο ή να μπαίνει σε διαδικασίας τραπεζικής κατάθεσης.

    All Inclusive Μίσθωμα χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Και, το σημαντικότερο η τιμή του Switch περιλαμβάνει τα πάντα! Δηλαδή: 1500 χλμ/μήνα, ΦΠΑ, μικτή ασφάλεια (με ποσό ευθύνης) και ασφάλεια κλοπής (με ποσό ευθύνης).

    Παράλληλα, στην τιμή περιλαμβάνεται και η συντήρηση του οχήματος, η αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και οδική βοήθεια.

    Αλλαγή κατηγορίας στο Switch by Avis

    Το Switch by Avis προσφέρει αρκετές επιλογές για οδηγικές εμπειρίες.

    Αυτό σημαίνει πως εάν θέλει κανείς μπορεί να δοκιμάσει για λίγους μήνες ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, επιλέγοντας τη νέα κατηγορία Electric.

    Σημαίνει, επίσης, ότι εάν το καλοκαίρι χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο για εκδρομές, μπορεί να επιλέξει αυτοκίνητο από τη νέα κατηγορία Small SUV.

    Όλα αυτά, όπως προαναφέρθηκε, χωρίς προκαταβολή, χωρίς κόστος εγγραφής ή ρήτρα επιστροφής. Πληρώνοντας μόνο τη συνδρομή και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ευελιξία τόσο ως προς τον τρόπο μετακίνησης όσο και στις παροχές. Γιατί οι ανάγκες δεν είναι πάντα ίδιες, αλλά αλλάζουν. Όπως και οι δυνατότητες που προσφέρει το Switch by Avis. Αν ψάχνεις λοιπόν ευελιξία, Switch στο αληθινά ευέλικτο αυτοκίνητο.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, τα διαθέσιμα αυτοκίνητα και τις τιμές, επισκεφθείτε το switch.myavis.gr