• Business

    Στο Ιόνιο με άγνωστο προορισμό το γιοτ του Ρομάν Αμπράμοβιτς – Δείτε live που βρίσκεται τώρα

    • NewsRoom
    Ρόμαν Αμπράμοβιτς

    Ρόμαν Αμπράμοβιτς


    Στο Ιόνιο Πέλαγος, νοτιοδυτικά της Ζακύνθου, κινείται το γιοτ του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, My Solaris, σύμφωνα με το marintraffic,  κινούμενο προς άγνωστο προορισμό.

    Σύμφωνα με marintraffic το πλοίο αναμένει οδηγίες. Ωστόσο, όπως αναφέρουν διεθνή Μέσα, το πολυτελές γιοτ αναμένεται να κατευθυνθεί προς κάποιο μεγάλο λιμάνι της Τουρκίας, προκειμένου να αποφύγει τις κυρώσεις. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες το ιδιοτικό τζετ του Ρώσου μεγιστάνα είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ερχόμενο από το Τελ Αβίβ.

    Δείτε εδώ που κινείται αυτή την ώρα το γιοτ My Solaris

    Ο Ρώσος Ολιγάρχης προσπαθεί να κρύψει από τις Ευρωπαϊκές αρχές το θηριώδες σκάφος του, υπό τον φόβο της κατάσχεσης. Βεβαία δεν είναι ο μοναδικός. ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση δεσμεύουν τις περιουσίες (σκάφη, jet, ακίνητα) των Ρώσων Ολιγαρχών.

    Τελευταία περίπτωση του γιοτ “Crescent”, που έχει δέσει στο λιμάνι της Ταραγόνας, στην Καταλονία, έγινε γνωστό από το υπουργείο Μεταφορών σήμερα, την ώρα που μια αστυνομική πηγή είπε στο Reuters ότι το σκάφος, αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων, πιστεύεται πως ανήκει στον Ίγκορ Σέτσιν, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ρωσικού πετρελαϊκού κολοσσού Rosneft,

    Αυτή την ώρα το MY SOLARIS βρίσκεται στο Μαυροβούνιο.

    Ο Ρώσος ολιγάρχης ελπίζει να το προστατεύσει από την κατάσχεση, αφού το όνομά του μπήκε στη λίστα με τις κυρώσεις της Βρετανίας.



    ΣΧΟΛΙΑ