• Stirixis Group

    Business

    STIRIXIS Group: Η ελληνική εταιρεία με τη διεθνή αναγνώριση

    • NewsRoom

    Τρία Διεθνή Βραβεία και δύο υποψηφιότητες Best in Europe απέσπασε στα International Property Awards 2020 η STIRIXIS Group

    Μία από τις πλέον εξωστρεφείς επιχειρήσεις με αφετηρία την Ελλάδα, έχοντας επιτύχει περισσότερα από 700 έργα σε 25 χώρες, η STIRIXIS Group, δημιουργεί, καινοτομεί και βραβεύεται.

    Πώς, όμως, η εταιρεία έχει καταφέρει να διακριθεί παγκοσμίως πάνω από σαράντα φορές;

    Η STIRIXIS Group παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής, σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται παγκοσμίως έργα στους κλάδους του λιανεμπορίου, της εστίασης, της φιλοξενίας, της εργασίας και της αναψυχής. Στόχος της εταιρίας είναι να μελετήσει και να δημιουργήσει κερδοφόρα και αποδοτικά concepts για τους πελάτες της.

    Οι τελευταίες διακρίσεις της ήρθαν στα International Property Awards 2020 όπου απέσπασε τρία διεθνή βραβεία και δύο υποψηφιότητες Best in Europe για τα έργα των πελατών της Schneider Electric, Pressious Arvanitidis και Perrigo Pharmaceuticals Romania. Πρόκειται για σημαντική πολλαπλή αναγνώριση που αποδεικνύει εκ νέου ότι η STIRIXIS Group σταθερά πρωτοπορεί στον τομέα της.

    Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, Αλέξανδρος Αθανασούλας, αφιέρωσε τα βραβεία αυτά στην εξειδικευμένη ομάδα του για την αφοσίωση που επέδειξε εν μέσω αυτής της δύσκολης χρονιάς: «Εφαρμόζουμε μαζί με τους πελάτες μας νέες καινοτόμες λύσεις, και πραγματώνουμε έτσι το όραμά τους για έργα που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην αποδοτικότητα και την κερδοφορία τους. Καθώς τον επόμενο μήνα πρόκειται να γιορτάσουμε τα 25 χρόνια μας, είμαστε υπερήφανοι που η STIRIXIS Group συνεχίζει τόσα χρόνια να πρωτοπορεί στον κλάδο της και να παρέχει αποδεδειγμένα, πρόσθετη αξία σε όλους τους πελάτες της παγκοσμίως», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Ποια τα έργα της STIRIXIS Group που βραβεύθηκαν και γιατί

    Αναφορικά με την Schneider Electric, ηγέτη στη διαχείριση ενέργειας και αυτοματισμών, η STIRIXIS Group μελέτησε αρχιτεκτονικά, γραφιστικά, αλλά και υλοποίησε με το τμήμα Διοίκησης Έργων της, τα νέα κεντρικά γραφεία, ενσωματώνοντας υπερσύγχρονους αυτοματισμούς, βιοφιλικό σχεδιασμό και πρωτοποριακές λύσεις φωτισμού. Η μελέτη βασίστηκε σε ένα καινοτόμο μοντέλο «υβριδικής», ευέλικτης εργασίας, open plan και hot-desking, με μεγάλη έμφαση στη δημιουργία σημείων συνεργασίας και συνάντησης.

    STIRIXIS Group Schneider Electric
    STIRIXIS Group Schneider Electric

    Το νέο κτίριο της Pressious Arvanitidis επί της Λεωφόρου Κηφισίας σχεδιάστηκε εξαρχής και υλοποιήθηκε από τη STIRIXIS Group. Ο “μετασχηματισμός” του κτιρίου περιλαμβάνει ευέλικτο εκθεσιακό χώρο, showroom, παραγωγή, γραφεία και το νέο concept ενός «Print café». Με το μοναδικό branding της STIRIXIS Group, τις εντυπωσιακές όψεις και τις καθαρές, επιβλητικές αρχιτεκτονικές γραμμές, το κτίριο κρύβει επιπλέον πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες, όπως την πρώτη εγκατάσταση τεχνολογίας truLiFi της Signify στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

    STIRIXIS Group Pressious Arvanitidis
    STIRIXIS Group Pressious Arvanitidis

    Για την Perrigo Pharmaceuticals, παγκόσμιο ηγέτη λύσεων υγείας και ευεξίας ΟΤC, η STIRIXIS Group μετά την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, σχεδίασε και διαχειρίστηκε την κατασκευή των νέων κεντρικών γραφείων στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Σχεδιασμένα για να καλλιεργούν τη συνεργασία με έμφαση στην εμπειρία και την ευημερία των χρηστών, τα κεντρικά γραφεία της Perrigo Ρουμανίας, είναι ελκυστικά και ζωηρά, με υπερσύγχρονες λύσεις branding και τεχνολογίας που ενισχύουν την απόδοση και τη δέσμευση για τους ανθρώπους της.

    STIRIXIS Group Perrigo Romania
    STIRIXIS Group Perrigo Romania