• Business

    Στους δισεκατομμυριούχους Reuben Brothers το La Residence της Μυκόνου

    • NewsRoom

    Simon και David Reuben


    Στα χέρια της Reuben Brothers, των δισεκατομμυριούχων David και Simon Reuben, πέρασε το πολυτελές boutique ξενοδοχείο La Residence, που δεσπόζει στον κόλπο του Καλαφάτη στη Μύκονο.

    Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο με 30 πολυτελείς σουίτες, που αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επενδυτικής στρατηγικής της βρετανικής εταιρείας σε πολυτελή ακίνητα σε βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

    Το La Residence στη Μύκονο έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο επενδύσεων ξενοδοχείων των δισεκατομμυριούχων Reuben, που περιλαμβάνει ξενοδοχεία σε Λονδίνο, Ρώμη, Βενετία και το Βέρμπιε της Ελβετίας. Να σημειωθεί ότι επιχειρηματικός όμιλος Reuben Brothers συγκαταλέγεται στους πλέον ισχυρούς με αξία άνω των 18,6 δισ. λιρών.

    Όπως ανακοινώθηκε, το ξενοδοχείο θα ανακαινιστεί προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του για τους απαιτητικούς επισκέπτες του.

    «Μετά την πρόσφατη απόκτηση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Ρώμη, τον Οκτώβριο, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε στο αναπτυσσόμενο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιό μας το La Residence», δήλωσε ο επικεφαλής της Reuben Brothers και γιος του David Reuben, Jamie Reuben.

    «Με τη δημοτικότητα της Μυκόνου να έχει εκτοξευτεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια, το νησί αποτελεί έναν από τους πιο ονειρικούς προορισμούς για ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, που επιθυμούν να γνωρίσουν την γοητεία των ελληνικών νησιών», πρόσθεσε.

    «Το La Residence βρίσκεται σε ιδανική θέση να παρέχει στους επισκέπτες μία άψογη εμπειρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Μύκονο και σχεδιάζουμε να χτίσουμε την ήδη υπέροχη φήμη του με πρόσθετες βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις και στον τρόπο λειτουργίας του, συγκαταλέγοντάς το στα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου», κατέληξε ο ίδιος.



    ΣΧΟΛΙΑ