• Business

    Σπανουδάκης (Stoiximan): Σημαντική η προσφορά μας για να έρθει το ποδόσφαιρο πιο κοντά στο φίλαθλο κοινό

    • NewsRoom

    Γιάννης Σπανουδάκης, αντιπρόεδρος Stoiximan


    Πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών αθλητές, δημοσιογράφοι και άνθρωποι των social media, έδωσε το παρών στην χθεσινή εκδήλωση της Stoiximan στο Ζάππειο, όπου παρουσιάστηκε το κύπελλο του Euro 2024.

    H Stoiximan, ως επίσημος χορηγός το Euro 2024, «έφερε» στην Ελλάδα το κύπελλο της διοργάνωσης, το οποίο θα σηκώσει «στον ουρανό» του Βερολίνου ο νικητής της διοργάνωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Λευτέρης Πετρούνιας, Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν μερικοί από τους «επίτιμους» καλεσμένους της εκδήλωσης, η οποία έγινε υπό τους ρυθμούς της μουσικής στο Ζάππειο Μέγαρο.

    Το team της «ερυθρόλευκης αποστολής» συμπλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ζουλιάν Μπιανκόν, Ομάρ Ρίτσαρντς και Βιθέντε Ιμπόρα ενώ από την πολιτεία το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

    Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο, που θα σηκώσει η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ουρανό του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου, το βράδυ της 14ης Ιουλίου. Μια αξέχαστη εμπειρία, σε μια μοναδική εκδήλωση, η οποία επιφύλασσε εκπλήξεις, όπως ξεχωριστούς τρόπους να βρεθούν στα γήπεδα του Euro 2024, με την ευχή όλων να βρίσκεται και η Εθνική μας ομάδας.

    O αντιπρόεδρος της Stoiximan Γιάννης Σπανουδάκης, ανεβαίνοντας στο «βήμα» τόνισε ότι «διαλέξαμε αυτόν τον πολύ σημαντικό χώρο για τον ελληνικό αθλητισμό διαχρονικά το Ζάππειο Μέγαρο για να κάνουμε αυτή την εκδήλωση. Ήταν το πρώτο κέντρο που φιλοξένησε τους αθλητές στους πρώτους σύγχρονους ολυμπιακούς αγώνες το 1896.

    Διαλέξαμε αυτόν το χώρο για τον ελληνικό και παγκόσμιο αθλητισμό για να παρουσιάσουμε στους φιλάθλους αυτό το βαρυσήμαντο τρόπαιο που θα κερδίσει η νικήτρια ομάδα του Euro 2024. Είκοσι χρόνια πριν έγιναν στην Ελλάδα οι Ολυμπιακοί Αγώνες όμως παράλληλα 2 μήνες πριν η ποδοσφαιρική ομάδα κέρδισε το Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Οπότε αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην παρουσίαση αυτού του επάθλου».

    Όσον αφορά τη Stoiximan ο κ. Σπανουδάκης επεσήμανε ότι εκτός από το Euro 2024, η εταιρεία ήταν επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Qatar το 2022 ενώ είναι χορηγοί και του Copa America που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής το καλοκαίρι του 2024.

    Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Σπανουδάκης κατέστησε σαφές ότι η Kaizen Gaming και η Stoiximan έχουν παίξει σπουδαίο ρόλο στο να έρθει το ποδόσφαιρο πιο κοντά στους Έλληνες φιλάθλους.

    Ο Κώστας Γαλανόπουλος, Υπεύθυνος Χορηγιών της Stoiximan, σημείωσε: «Η χορηγική συνεργασία της Kaizen Gaming και της Stoiximan με την UEFA για το EURO 2024™ μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια, καθώς είμαστε η πρώτη εταιρεία του κλάδου παγκοσμίως, που συνάπτει μία τέτοια συμφωνία με την UEFA National Team Football για αυτόν τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό θεσμό.

    «Η έλευση του τροπαίου στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να το δουν από κοντά, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας να τους παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες. Ευχόμαστε να απολαύσουμε ένα EURO γεμάτο συγκινήσεις και φυσικά, με την παρουσία της Εθνικής μας στα γήπεδα της Γερμανίας».

    Διαβάστε επίσης:

    H Stoiximan παρουσιάζει το Κύπελλο του UEFA ΕURO 2024™ στο ελληνικό φίλαθλο κοινό σε μια μοναδική εκδήλωση

    O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν και τα Playoffs του ΕURO με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    ΝΒΑ: Η τεχνητή νοημοσύνη επέλεξε την κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών



    ΣΧΟΛΙΑ