• Business

    Space Hellas: Παροχή υπηρεσιών «Partner Lifecycle Services – Support»


    H Space Hellas+0,64% είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο πρώτος συνεργάτης της Cisco στην Ελλάδα που απέκτησε το δικαίωμα να παρέχει υπηρεσίες «Partner Lifecycle Services – Support», (PLS-Support).

    Παρέχοντας υπηρεσίες PLS-Support, δίνεται η δυνατότητα στη Space Hellas +0,64% να προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο υποστήριξης, όπως οι υπηρεσίες Cisco Solution Support της Cisco, επεκτείνοντας την εμβέλεια παροχής των υπηρεσιών της και σε λύσεις με πολλαπλούς κατασκευαστές (multi-vendor) και ενισχύοντας τις σχέσεις της με τους πελάτες της.

    Στα πλεονεκτήματα του PLS-Support περιλαμβάνονται, η ολιστική αντιμετώπιση των αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης και η βελτιωμένη παροχή υπηρεσιών με την απευθείας διασύνδεση των συστημάτων διαχείρισης αιτημάτων υποστήριξης της Space Hellas +0,64% και της Cisco.

    Συνεπώς, ταχύτερη επίλυση των αιτημάτων δίνοντας προτεραιότητα στη διαχείριση των αιτημάτων υποστήριξης υπηρεσιών PLS-Support και δυνατότητα άμεσης συνεργασίας της Space Hellas +0,64% με τον κατασκευαστή, προς όφελος του πελάτη.

    Η απόκτηση του «Partner Lifecycle Services – Support» αποδεικνύει τη δέσμευση της Space Hellas +0,64% για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των προϊόντων Cisco που προσφέρει.

    Η απόκτηση του PLS-Support είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εκπαίδευσης και υψηλής εξειδίκευσης του προσωπικού της Space Hellas +0,64% στις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες της Cisco και αναδεικνύει τη θέση της, ως έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους χρυσούς συνεργάτες της στην Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης

    Ιατρικό Αθηνών: Η Θ. Τσάτση αναλαμβάνει υπεύθυνη Ενημέρωσης Μετόχων

    HELLENiQ ENERGY: Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA τριμήνου στα €404 εκατ.



    ΣΧΟΛΙΑ