ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
efood x Make-A-Wish Ελλάδος: Για δεύτερη χρονιά, ενώνουμε δυνάμεις για να εκπληρωθούν περισσότερες ευχές
Σε ακόμη 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος επεκτείνει η efood.gr την συνεργασία με την αλυσίδα Σκλαβενίτης για τη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ.
To efood, η νο1 πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, επεκτείνει την συνεργασία με την αλυσίδα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εξυπηρετώντας supermarket delivery σε ακόμη 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.
Μέσα στους δύο πρώτους μήνες συνεργασίας το efood έχει πετύχει πλήρη κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον Βόλο και τη Λάρισα ενώ επόμενοι σταθμοί είναι η Πάτρα, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο Κρήτης.
Οι κάτοικοι των νέων περιοχών θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα καθημερινά τους ψώνια από τα Supermarkets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.500+ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους άμεσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποστολής!
Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.