• Business

    Κ. Μητσοτάκης: Συναντήσεις με θεσμικά Funds και ξένους οίκους

    • NewsRoom

    Σκηνή από την ταινία The Big Short. Σκηνοθέτης: Άνταμ ΜακΚέι. Εισπράξεις: 133,4 εκατομμύρια USD. Βραβεία: Όσκαρ Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.


    Σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους ξένων οίκων που διαχειρίζονται πολλά δισ ευρώ αναμένεται να έχει την Δευτέρα (06 03 2017) , ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την “Καθημερινή της Κυριακής” ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει την τρίτη συνάντησή του με ξένους επενδυτικούς οίκους, έπειτα από σχετικό αίτημα της Bank of America Merrill Lynch, η οποία και οργάνωσε την αποστολή.

    Κυριάκος Μητσοτάκης
    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση του ερευνητικού οργανισμού «διαΝΕΟσις»

    Στο αυριανό ραντεβού, λοιπόν, που θα γίνει σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, παρόντες θα είναι εκπρόσωποι από τη Morgan Stanley, τη York Capital, την Anchorage, την Jupiter, τη Finisterre, τη Fintech, το VR Capital Group, την Trend Capital Management, την Emso Asset Management και τα Khighthead και Blockhouse, όπως και οκτώ στελέχη της Bank of America Merrill Lynch, που είναι και ο συντονιστής αυτού του άτυπου ελληνικού “reverse road show”.



    ΣΧΟΛΙΑ