• Business

    Συνάντηση Πατούλη με τον αντιπρόεδρο της American Airlines – Προτεραιότητα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της Αττικής

    • NewsRoom

    Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της American Airlines Jim Carter, Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ/STOLIS PANAGIOTIS


    «Επενδύουμε στην ενίσχυση του brandname της Αττικής μας ως έναν ασφαλή και ελκυστικό τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο», επισημαίνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον αντιπρόεδρο της American Airlines, Jim Carter, κατά τη συνάντηση του στα γραφεία της Περιφέρειας.

    Κατά τη συζήτηση τονίστηκε η προτεραιότητα που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας στην τουριστική επανεκκίνηση και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της Αττικης και αναζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας προς αυτή την κατεύθυνση.

    Ο κ. Carter δήλωσε ενθουσιασμένος με τις ομορφιές της Αττικής και διαμήνυσε στον περιφερειάρχη πως υπάρχει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον από τους Αμερικανούς για την Ελλάδα. Ενημέρωσε δε ότι η American Airlines έχει ένα στοχευμένο πλάνο πτήσεων απευθείας για την χώρα μας, το οποίο, επιθυμεί να ενισχύσει.

    Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης αφού υπογράμμισε τη σημασία συνεργειών και συνεργασιών με εμβληματικές αεροπορικές εταιρείες όπως είναι η American Airlines, δήλωσε ετοιμότητα για την υποδοχή των Αμερικανών τουριστών και όχι μόνο, σημειώνοντας ότι “επενδύουμε στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας μας όπως είναι η ιστορία, ο πολιτισμός, το κλίμα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού που είναι τα διαμάντια της Αττικής μας και στο πλαίσιο των Ελληνοαμερικανικών δεσμών φιλίας, που είναι αυτή την περίοδο, πιο ισχυροί από ποτέ, θα επιδιώξουμε συνέργειες με ταξιδιωτικούς φορείς της Αμερικής, προς αυτή την κατεύθυνση».



    ΣΧΟΛΙΑ