• Business

    Shopflix.gr: Στον αέρα το νέο marketplace συμφερόντων τoυ Ομίλου Μαρινάκη

    • NewsRoom
    Χρήστος Καλογεράκης

    Χρήστος Καλογεράκης, CEO Shopflix.gr


    Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο marketplace Shopflix.gr της εταιρείας Wellcomm, συμφερόντων της οικογένειας Μαρινάκη.

    Υπενθυμίζεται ότι διευθύνων σύμβουλος του group είναι ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής της Public κατά την την περίοδο 2015-2020.

    Την περίοδο της πανδημίας οι ηλεκτρονικές πωλήσεις εκτοξεύτηκαν καταγράφοντας το 2021 νέο ρεκόρ, στα 14 δισ. ευρώ σύμφωνα με το ELTRUN (Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Το γεγονός αυτό έχει εντείνει τον ανταγωνισμό στον κλάδο με νέους «παίκτες» να μπαίνουν διαρκώς στην αγορά.

    Με την πλατφόρμα Shopflix συνεργάζονται προς το παρόν συνολικά 133 καταστήματα σε μία ευρεία γκάμα από κατηγορίες όπως τεχνολογία, βιβλία, σπίτι και κήπος, υγεία και ομορφιά, παιχνίδια, παιδικά, άθληση κατοικίδια κ.α

    Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την Courier Center, εταιρεία της οποίας το πλειοψηφικό ποσοστό εξαγόρασε πριν από περίπου 10 μήνες η οικογένεια Μαρινάκη.

    Σημειώνεται ότι η παράδοση είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ, ενώ για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή και το βάρος του πακέτου.

    Διαβάστε επίσης:

    FDL GROUP: Διερευνητικές επαφές με εταιρείες συμφερόντων οικογένειας Δελατόλα



    ΣΧΟΛΙΑ