Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου θα συμμετέχει και ο Γιώργος Ξηραδάκης, ο οποίος το αποκάλυψε στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook:
“Πες το όνομα πες ο χαρακτήρας μου πάντα ένιωθα ιδιαίτερη σχέση με την Κρήτη.
Τιμή μεγάλη ένιωσα όταν ο σεβαστός φίλος και νέος επενδυτής του Λιμανιού του Ηρακλείου μου ζήτησε να συμμετέχω για να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.
Δίπλα λοιπόν στον Πρόεδρο Dr. Emmanouel Grimaldi συμμετέχω στην προσπάθεια αναμόρφωσης και ανάπτυξης του Λιμανιού, οδηγώντας το μαζί με την Διοίκηση, τον ακούραστο Διευθύνων Σύμβουλο Μάκη Παπαδάκη και τους εργαζόμενους στη νέα εποχή της γαλάζιας και πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης που θα σέβεται τους πολίτες, τους χρήστες και τους εργαζομένους.
Με αυτή την φωτογραφία που είναι από το Ηράκλειο χαιρετίζω την νέα προσπάθεια και την έλευση του Φθινοπώρου”.
Διαβάστε επίσης:
Ντόρα Μπακογιάννη: Η ανάρτηση μνήμης για τον Παύλο Μπακογιάννη – 35 χρόνια μετά τη δολοφονία
Για τα διαμάντια του μόνον – Ένα κόσμημα με ιστορία σε δημοπρασία
Sani/Ikos: Καμπανάκι από τη Fitch για τις νέες επενδύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος και Παπαστεργίου συναντήθηκαν με εκπροσώπους του TikTok για το ηλικιακό όριο στα social media – Όσα συζήτησαν
- myEOPYY: Τι αλλάζει για τους ασφαλισμένους με τη νέα εφαρμογή – Αποζημιώσεις και ιατρικός φάκελος με λίγα κλικ
- Κουτεντάκης (Τράπεζα Πειραιώς): Η ανάπτυξη περνά μέσα από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- Πολεμικοί ανταποκριτές: Ιστορική συμφωνία για την ασφάλεια σε εμπόλεμες ζώνες – Μνημόνιο Συνεργασίας με ΕΣΗΕΑ, ΓΓΕΕ και Υπουργείο Άμυνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.