ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βυθίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης πλου από τον παλαιό λιμένα Μυκόνου προς το αλιευτικό καταφύγιο Μυκόνου, η ερασιτεχνική λέμβος αναψυχής «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ’» Λ.Μ. 1458, όπως ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου από ιδιώτη.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν ημιβυθισμένη την εν λόγω λέμβο στη θαλάσσια περιοχή έξω από τον προβλήτα του παλαιού λιμένα Μυκόνου, σε απόσταση περίπου δύο μέτρων από την ξηρά, ενώ ο ιδιοκτήτης της είχε εξέλθει από αυτήν, καλά στην υγεία του, χωρίς να επιθυμεί ιατρική περίθαλψη.
Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.
Διαβάστε επίσης:
Έρχονται φρουτάκια και καζίνο franchise στα 5στερα ξενοδοχεία σε Μύκονο, Σαντορίνη, Καλαμάτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σακχαρώδης Διαβήτης: Ο «χρυσός Δεκάλογος» για ασφαλείς διακοπές
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Σε συζητήσεις με την βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ για εθνική συμφωνία μειώσεων τιμών
- Deal Paramount- Warner: Έρευνα ΕΕ για $24 δισ. που προήλθαν από funds στη Μέση Ανατολή
- Reuters: Υπερκάλυψη έως και 4 φορές για την ιστορική IPO της SpaceX – Ζήτηση άνω των 250 δισ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.