ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aκτοπλοΐα: Στα 1.080 ευρώ από 570 το βασικό καύσιμο – Σύσκεψη την Παρασκευή για τη λήψη μέτρων ενίσχυσης
“Η μείωση των λιμενικών τελών κατά 50% δεν θα δημιουργήσει οικονομικό πρόβλημα στα Λιμενικά Ταμεία, διότι συνοδεύεται από μέτρα” επισήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας και έδωσε την ακόλουθη εξήγηση:
“Πρώτον, το ισόποσο έσοδο που θα χάσει κάθε ένας λιμένας από την μείωση των τελών στην ακτοπλοΐα θα αναπληρωθεί από χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για πράσινα έργα και δράσεις στους λιμένες. Δεύτερον, η ρευστότητά τους θα ενισχυθεί από την αύξηση των λιμενικών τελών στα σκάφη αναψυχής και στα τουριστικά ημερόπλοια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους Φορείς Διαχείρισης Λιμένων, που κάνουν σωστά την δουλειά τους, που κάνουν έργα αναβάθμισης των λιμένων τους. Αν δεν κάνουν έργα, τότε ναι θα έχουν πρόβλημα”.
Διαβάστε επίσης
Reuters: Η Κομισιόν εξετάζει νομικές επιλογές για να σπάσει τα συμβόλαια για το ρωσικό φυσικό αέριο
Τζον Πόλσον: Γιατί βλέπει συνέχεια της ανόδου του χρυσού και επενδύει μανιωδώς σε αυτόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.