ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναφορά για το περιστατικό σε απόσταση 7,5 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά της περιοχής Dahit του Ομάν έλαβε η UKMTO (United Kingdom Maritime Trade Operations).
Ειδικότερα, φορτηγό πλοίο επλήγη στη δεξιά πλευρά από άγνωστο βλήμα, προκαλώντας ζημιές στη γέφυρα του πλοίου.
Ο πλοίαρχος του πλοίου ανέφερε ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή απώλειες ανθρώπινων ζωών, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί περιβαλλοντική επιβάρυνση από το συμβάν, όπως μεταδίδει το Reuters.
Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Γκίκας: Έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε τα νησιά μας με πόρους για έργα και παρεμβάσεις
Golden Star: Οι αδερφοί Στεφάνου απαντούν στον ανταγωνισμό με… 1 ευρώ το Ι.Χ. στην επιστροφή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άρης Αρβανιτάκης: Με τον «Φοίνικα Νηογνώμων» πιστοποιούμε και παρακολουθούμε συνολικά 5.586 πλοία
- Εκτοξεύτηκαν τα κέρδη των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών που προσέγγισαν τα 1,7 δισ. δολάρια στο εξάμηνο
- Τραπεζικές μετοχές: Οι υπεραξίες των 15+2,1 δισ. ευρώ, τα 10 reports και που φτάνουν τα περιθώρια ανόδου των τιμών
- Η εβδομάδα των μεγάλων ρεβάνς (και των εσόδων…) για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.