• Ναυτιλία

    Τζιανλουίτζι Απόντε: Μετονόμασε την «Bolloré Africa Logistics» σε «Africa Global Logistics» – Απασχολεί 21.000 άτομα σε 49 χώρες

    Τζιανλουίτζι Απόντε - MSC

    Τζιανλουίτζι Απόντε


    Η MSC του Τζιανλουίτζι Απόντε γνωστοποίησε ότι η Bolloré Africa Logistics, ονομάστηκε AGL, δηλαδή «Africa Global Logistics».

    Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει:

    «Αφού ανέπτυξε την εμπειρία της για περισσότερο από έναν αιώνα και με περισσότερους από 21.000 υπαλλήλους που εργάζονται σε 49 χώρες, η Agl είναι σήμερα ένας φορέας αναφοράς πολυτροπικών logistics και αποτελεί πλέον μέρος του Cargo Division του ομίλου MSC. Η AGL θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη οντότητα που υποστηρίζεται πλήρως από τη δύναμη και το μέγεθος του οικογενειακού ομίλου MSC».

    Η MSC θα υπολογίζει στην Agl ως προτιμώμενο συνεργάτη logistics, επιπλέον της τρέχουσας δραστηριότητας χερσαίων μεταφορών και logistics της MSC Medlog. Η AGL έχει μια ακμάζουσα παρουσία logistics στην Αφρική και θα υποστηρίξει την MSC και όλες τις άλλες ναυτιλιακές γραμμές με παραγωγικούς θαλάσσιους τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και αποτελεσματικούς τερματικούς σταθμούς και σιδηροδρομικές λειτουργίες πολλαπλών χρήσεων.

    Η MSC δηλώνει ικανοποιημένη με το λανσάρισμα της επωνυμίας AGL και θα συνεχίσει να επενδύει σε όλες τις επιχειρήσεις φορτίου της που δραστηριοποιούνται στην Αφρική , ενώ υποστηρίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη και ανάπτυξη της ηπείρου».

    Διαβάστε επίσης:

    Μόνο σε τρεις ακτοπλοϊκές γραμμές διακινήθηκαν λιγότεροι επιβάτες – Σε έξι γραμμές η κίνηση ήταν μεγαλύτερη του 2019

    EMMYS: Στον Πόρο το 19th East Med Yacht Show από 4 έως 6 Μαΐου



    ΣΧΟΛΙΑ