ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου θα αρχίσει τα τακτικά δρομολόγια του το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Smyrna Smyrna di Levante της Levante Ferries από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την Σμύρνη. Ήδη, η εταιρεία άνοιξε πλάνα για κρατήσεις, ενώ σχεδιάζεται εκδρομή για τις 28 Οκτωβρίου.
Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία δρομολόγια, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή,το πλοίο θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 5 μ.μ. και θα φτάνει μετά από 14 ώρες στη Σμύρνη.
Από τη Σμύρνη, η επιστροφή θα γίνεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Το πλοίο, έχει μήκος 158,42 μέτρα, πλάτος 21,60 μέτρα και μέγιστο βύθισμα 5,719 μέτρα και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 20 κόμβων. Η μεταφορική ικανότητα είναι 948 επιβάτες με τετράκλινες, δίκλινες καμπίνες και καθίσματα αεροπορικού τύπου. Επίσης, έχει χωρητικότητα φορτηγών αυτοκινήτων 1.000 lane meters και 300 ΙΧ αυτοκινήτων.
Διαβάστε επίσης
Σε 5,6 δισ. δολάρια ανέρχονται τα δάνεια της Credit Suisse στην ελληνόκτητη ναυτιλία!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΑΣ: Η κυβέρνηση θέλει να ξεφύγει από τις υποκλοπές με επίθεση λάσπης εναντίον του Τσίπρα
- TÜV NORD Hellas και TÜV NORD Egypt: Ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία με την AACMI
- Γουίλιαμς: Η πτώση της ενέργειας θα αποκλιμακώσει τον πληθωρισμό – «Καλά τοποθετημένη» η νομισματική πολιτική
- Κασσελάκης: Μετά τον Γεωργιάδη κάλεσε στην εκπομπή του τον Μανώλη Χριστοδουλάκη (ΠΑΣΟΚ) – «Τένις παίζεις;»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.