• Ναυτιλία

    Στο Καστελλόριζο η έδρα της Ένωσης Πρακτόρων Νήσων

    Στο Καστελλόριζο η έδρα της Ένωσης Πρακτόρων Νήσων

    Από τον αγιασμό των εγκαινίων των γραφείων Πηγή: rodiaki.gr


    Μια σημαντική πρωτοβουλία του Σωματείου Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων έγινε αποδεκτή από το Δήμο Μεγίστης.

    Ειδικότερα, η Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων μετέφερε την έδρα του σωματείου στο ακριτικό νησί.

    Τον αγιασμό των εγκαινίων των γραφείων τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύμης, Χάλκης, Τήλου και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο Αντιδήμαρχος Μεγίστης κ. Ευστράτιος Αμύγδαλος, ο Δήμαρχος Σύμης κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας.

    Επίσης αναγνώστηκαν οι χαιρετισμοί της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ναυτικών Πρακτόρων Ελλάδας κ. Βασιλείου Καμπάκη.

    Ο Πρόεδρος της ένωσης κ. Παπουτσής Κωνσταντίνος τόνισε στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Μεγίστης για την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου για τη στέγαση των γραφείων της, επεσήμανε ότι το νεοσύστατο αυτό Σωματείο κατάφερε με προτάσεις που κατέθεσε στα συναρμόδια Υπουργεία να εισακουστεί και να υλοποιήσει όλους σχεδόν τους στόχους που είχε καθορίσει στο ξεκίνημά της και που έφεραν το αποτέλεσμα που σήμερα βιώνουμε από το γρήγορο και έγκαιρο άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.

    Υπογράμμισε επίσης ότι η ένωση θα συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον να αγωνίζεται για την καλυτέρευση και κατοχύρωση του επαγγέλματός τους, όπως κάνουν μέχρι σήμερα και αυτό που τους δίνει βέβαια δύναμη και τους κάνει περήφανους είναι η αποδοχή των αγώνων και προσπαθειών τους που γνωρίζουν από τους συναδέλφους τους ναυτικούς πράκτορες των νησιών οι οποίοι εγγράφονται στην ένωση και δυναμώνουν τη φωνή τους.

    Διαβάστε επίσης

    Στην Κρήτη ο Πλακιωτάκης για τα λιμάνια και τις μαρίνες

    Πάνος Λασκαρίδης: Νέα δωρεά στο Πολεμικό Ναυτικό



    ΣΧΟΛΙΑ