• Ναυτιλία

    Στις 9 Νοεμβρίου το 22ο Navigator 2023 στο «Σταύρος Νιάρχος»

    Η Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Navigator Shipping Consultants

    Η Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Navigator Shipping Consultants


    Το 22ο NAVIGATOR 2023, THE SHIPPING DECISION MAKERS FORUM, με θέμα Navigate The Change, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023.

    Αυτή η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο εμβληματικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Το Φόρουμ στοχεύει να συγκεντρώσει τους ηγέτες του κλάδου και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων για να οραματιστούν τη «ναυτιλιακή βιομηχανία των επόμενων 20 ετών».

    Δεδομένου ότι τα επόμενα χρόνια αναμένεται να γεμίσουν με πειράματα και διλήμματα, η εκδήλωση επιδιώκει να συγκεντρώσει ιδέες και προοπτικές για το σημερινό τοπίο της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένα θέματα, με τους συντονιστές να είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.

    Εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής και Αιγαίου, του υπουργείου Ναυτιλίας, Μανώλης Κουτουλάκης και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελληνική Δημοκρατία, Α.Ε. Γιώργος Τσούνης.

    Το φετινό φόρουμ θα αποτελείται από τρία πάνελ, που θα εμβαθύνουν στις οικονομικές πτυχές του κλάδου, τις τεχνολογικές τάσεις και τις καινοτομίες στον κόσμο της ναυτιλίας.

    Ανάμεσα σε κάθε πάνελ, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και τα τελικά συμπεράσματα των κλειστών συζητήσεων του 22ου NAVIGATOR 2023 – THE SHIPPING DECISION MAKERS FORUM.

    Διαβάστε επίσης:

    Attica Group: Στις 22 Νοεμβρίου η νέα ΕΓΣ για την έγκριση της συγχώνευσης της ANEK

    Πάνος Λασκαρίδης: Η επέκταση στα τάνκερ και οι κινήσεις για πιο «πράσινο» στόλο

    Moore Maritime Index: Αυξήθηκαν οι δαπάνες στα φορτηγά από 5 έως 9% και στα τάνκερ από 3% έως 7%



    ΣΧΟΛΙΑ