• Ναυτιλία

    Στέλιος Χατζηϊωάννου: Παρατείνονται έως 8 Μαΐου οι αιτήσεις για την ενίσχυση των θυμάτων στα Τέμπη

    Στέλιος Χατζηϊωάννου

    Στέλιος Χατζηιωάννου


    Ο εφοπλιστής Στέλιος Χατζηϊωάννου και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα που ίδρυσε και διευθύνει, σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης για οικονομική ενίσχυση των πλησιέστερων συγγενών των θανόντων στο τραγικό συμβάν στα Τέμπη, γνωστοποίησε ότι παρατείνει την ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, μέχρι και τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023.

    Μέχρι σήμερα, 47 από τις συνολικά 57 οικογένειες των θανόντων έχουν υποβάλει σχετική αίτηση, ενώ το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηϊωάννου ελπίζει ότι σύντομα θα λάβει αιτήσεις από τις οικογένειες και των 10 υπόλοιπων θανόντων.

    Υπενθυμίζεται ότι η εφάπαξ δωρεά ύψους 10.000 ευρώ θα γίνει με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του κοντινότερου, μέχρι δευτέρου βαθμού εν ζωή, συγγενή του κάθε θανόντα, κατόπιν γραπτής αίτησης που θα συνοδεύεται από τα κατάλληλα δικαιολογητικά.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι διαθέσιμες για τους ενδιαφερομένους στην ιστοσελίδα https://steliosfoundation.gr/ ή στον αριθμό + (30) 210 721 6060 Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10π.μ. έως 2μ.μ.

    Οι πληρωμές θα γίνουν με τραπεζική μεταφορά σε λογαριασμό τραπέζης του κοντινότερου συγγενή και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 15η Μαΐου 2023, γι’ αυτούς που έχουν συμπληρώσει την αίτηση επιτυχώς.

    Διαβάστε επίσης:

    Στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά ο Παναγιώτης Πικραμένος

    Μύκονος: Θαυμασμός για το mega-yacht «Opera» των €400 εκατομμυρίων Άραβα μεγιστάνα



    ΣΧΟΛΙΑ