• Ναυτιλία

    StealthGas (Χάρης Βαφειάς): Κέρδη 12,2 εκατ. δολάρια – Θα παραλάβει άλλα δύο νεότευκτα πλοία

    Χάρης Βαφειάς - StealthGas

    Χάρης Βαφειάς, εφοπλιστής


    Η εισηγμένη στο Nasdaq ναυτιλιακή εταιρεία StealthGas, συμφερόντων του Χάρη Βαφειά, κατέγραψε κέρδη 12,2 εκατ. δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο του έτους, που είναι αυξημένα κατά 650%.

    Υπενθυμίζεται ότι τα κέρδη της StealthGas για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους σημείωσαν επίσης σημαντική άνοδο, καθώς προσέγγισαν τα 19,8 εκατ. δολάρια, έναντι 2,4 εκατ. δολαρίων ένα έτος πριν, καταγράφοντας αύξηση 725%.

    Επίσης, η εταιρεία αναμένει την παράδοση δύο υπό ναυπήγηση Medium Gas Carriers, καθένα εκ των οποίων θα διαθέτει μεταφορική ικανότητα 40.000 κ.μ., αξίας περίπου 120 εκατ. δολαρίων, το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Σήμερα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της StealthGas, ο υπό διαχείριση στόλος της StealthGas αποτελείται από 38 LPG carriers.

    Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του ΔΣ της StealthGas, Michael Jolliffe, η εταιρεία παραμένει αισιόδοξη για την πορεία της εντός του υπόλοιπου έτους, όμως αναγνωρίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, όπως η γεωπολιτική αστάθεια και ο πληθωρισμός.

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεύτηκαν 16 πλοία της Laskaridis Shipping

    Performance Shipping: Απέκτησε το πρώτο δεξαμενόπλοιο με 36,5 εκατ. δολάρια



    ΣΧΟΛΙΑ