ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το παιχνίδι των big boys στις τράπεζες, η κομψή πιρουέτα της Alpha Βank, το ομολογιακό 250 εκατ. από Μαρινάκη, η «απογείωση» του VV, οι billionaires Olayan και η Ελλάδα, η Cartier βλέπει Ελληνικό κι ένα hot quiz με δημοσιογράφο και το ρετιρέ των 7,5 εκατ.
Η εισηγμένη στο Nasdaq ναυτιλιακή εταιρεία Star Bulk Carriers, του Πέτρου Παππά πουλάει ένα από τα 23 supramaxes.
Η εταιρεία γνωστοποίησε ότι παραχωρεί το πλοίο Bittern. Ο αγοραστής για το φορτηγό πλοίο , χωρητικότητας σκάφους 57.800 dwt, εκτιμάται ότι θα πληρώσει 11,8 εκατομμύρια δολάρια.
Η Eagle Bulk Shipping, που απορροφήθηκε από την Star Bulk από τον περασμένο Απρίλιο, παρέλαβε το πλοίο ως νέα κατασκευή από την Yangzhou Dayang Shipbuilding τον Οκτώβριο του 2009.
Η Star Bulk, μετά την πώληση του πλοίου, θα έχει στην κατοχή της 155 bulkers, συμπεριλαμβανομένων πέντε υπό κατασκευή kamsarmax.
Διαβάστε επίσης
Λέκκας: Σήμα κινδύνου για κατολισθήσεις στη Σαντορίνη ακόμα και με δυνατή βροχή
Υπουργείο Υποδομών: Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας σε δημόσιες υποδομές στη Σαντορίνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην Ολομέλεια σήμερα το ν/σ για τη νόμιμη μετανάστευση – Οι βασικές του προβλέψεις
- Τραμπ: Τέλος στο shutdown – Yπέγραψε το ν/σ για την χρηματοδότηση του ICE
- Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς: Το δουλεμπορικό χτύπησε το σκάφος μας
- Όσα είπε κι όσα δεν είπε ο Αντώνης Σαμαράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.