• Ναυτιλία

    Συνεργασία WIMA και Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

    Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος και ο Πρόεδρος της WIMA Ηλίας Χατζηεφραιμίδης


    Μνημόνιο συνεργασίας, υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος και ο Πρόεδρος της WIMA Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με την ευκαιρία συμπλήρωσης 124 χρόνων από την ίδρυσή του.

    Το Μνημόνιο Συνεργασίας επισφραγίζει την επιθυμία των δύο φορέων για την περαιτέρω ενίσχυση της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ τους, με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην ενίσχυση και στήριξη της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας, μέσω ανταλλαγής επιχειρηματικών ιδεών, επαγγελματικών γνώσεων και υλοποίησης κοινών δράσεων.

    Στο πλαίσιο του Μνημονίου, οι δύο φορείς θα προχωρήσουν στην από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και στη διοργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος. Στόχο αποτελεί η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια για τα μέλη των δύο φορέων, ώστε αυτά να ενδυναμωθούν σε ένα όλο και πιο ανταγωνιστικό διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

    Από την εν λόγω συνεργασία και μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων των δυο μερών, εκτιμάται ότι θα αναπτυχθούν πολύτιμες συνέργειες με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα και στο πεδίο της τοπικής ανάπτυξης.

    Διαβάστε επίσης:
    Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 23 Φεβρουαρίου

    Με επιτυχία η άσκηση «ΒΑΚΧΥΛΟΣ Ι 2024» για την αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης στον κόλπο της Ελευσίνας

    Όλα τα έγγραφα στο Gov.gr: Από την ταυτότητα, στα εισιτήρια γηπέδων, μέχρι την κάρτα αιμοδότη



    ΣΧΟΛΙΑ