• Ναυτιλία

    Συμεών Παληός: Καλά νέα για την υγεία του γνωστού εφοπλιστή

    • Newsroom
    Σ. Παληός: Αλλαγή πλεύσης για την Performance Shipping

    Συμεών Παληός, εφοπλιστής


    Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του γνωστού εφοπλιστή Συμεών Παληού, ο οποίος δίνει μάχη με τον κορονοϊό, όπως αποκάλυψε στέλεχος της εταιρείας του.

    Ο CSO της Diana Shipping, Ιωάννης Ζαφειράκης κατά τη διάρκεια ενός online φόρουμ της Clarksons Platou Securities, αποκάλυψε ότι ο κ. Παληός βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης.

    “Σύντομα θα είναι καλύτερα- όλα δείχνουν ολοένα και καλύτερα”, είπε ο κ. Ζαφειράκης κατά την έναρξη της εμφάνισης του στο πάνελ που είχε θέμα την αγορά ξηρού φορτίου.

    Πρόκειται για την πρώτη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 79χρονου πλοιοκτήτη από τις 24 Μαρτίου, που η ναυτιλιακή του με μία λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στη νόσο.

    To διοικητικό συμβούλιο της Diana Shipping όρισε την αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο Σεμίραμις Παληού, ως προσωρινή διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας.

    Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του κ. Παληού ανέλαβε τη θέση της αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου της Diana Shipping τον περασμένο Οκτώβριο, στο πλαίσιο της διαδικασίας διαδοχής του πατέρα της.



    ΣΧΟΛΙΑ