ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης.
«Βαθιά θλίψη σκόρπισε σε όλη την ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια ο θάνατος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ/ΕΕΕ.
» Ο αγαπητός σε όλους μας Κωνσταντίνος ξεχώρισε με τη δραστηριότητά του, τόσο στον ευρύτερο επιχειρηματικό τομέα όσο και στον κλάδο της ναυτιλίας όπου και διακρίθηκε.
» Τίμησε την ελληνική σημαία με τα πλοία του, ενώ πρόσφερε σπουδαίο κοινωνικό έργο στην πατρίδα.
» Νιώθω την ανάγκη να διαβεβαιώσω τους γιους του Παναγιώτη και Γιώργο, άξιους συνεχιστές του πολυσχιδούς έργου του, ότι η ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια θα θυμάται με σεβασμό και εκτίμηση τον πατέρα τους» ανέφερε ο κ. Βενιάμης.
Διαβάστε ακόμη:
Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος αφηγείται την ιστορία μιας μεγάλης οικογένειας: της δικής του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εικονικές μεταβιβάσεις και μισθώσεις ακινήτων πριν την πτώχευση: Οι νομικές παγίδες που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους
- Η Τουρκία στριμώχνεται διπλωματικά και γεωπολιτικά από την πτώση της θεοκρατίας
- Κέρδη ρεκόρ για τη ΦΑΓΕ διεθνώς – Ζημιές στην Ελλάδα λόγω δικαστικών προβλέψεων
- SMerC: Δεύτερο επενδυτικό fund από τον Νίκο Καραμούζη με δύναμη πυρός άνω των 150 εκατομμυρίων
