• Ναυτιλία

  Σε εκλογές η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων – Διίστανται οι πληροφορίες περί εσωτερικών τριβών

  Κόντες κρουαζιέρα

  Θεόδωρος Κόντες, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας


  Σε αρχαιρεσίες στις 5 Απριλίου 2021 προχωρά η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας.

  Τελευταίες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν η Ένωση έλαβε άδεια από το Πρωτοδικείο να προχωρήσει σε αρχαιρεσίες διαδικτυακά κάτι το οποίο μέχρι πρόσφατα δεν γινόταν.

  Σε επιστολή του ο πρόεδρος της Ένωσης Θεόδωρος Κόντες ζητά από όλα τα μέλη του ΔΣ να παραιτηθούν μέχρι τη Δευτέρα 22 Μαρτίου προκειμένου να συγκληθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης αφού η θητεία του προέδρου έχει λήξει. Η θητεία του κ. Κόντε σύμφωνα με το καταστατικό της Ενωσης έχει ολοκληρωθεί και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουμε νέο πρόεδρο μετά το τέλος των αρχαιρεσιών.

  Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν δημιουργεί τριβές στο εσωτερικό της ΕΕΚΦΝ εξαιτίας προηγούμενης ανακοίνωσή της με τη οποία εξαπέλυε βολές κατά συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και ανώτατων στελεχών των μεγαλύτερων ομίλων κρουαζιέρας στο κόσμο με θέμα το άνοιγμα της κρουαζιέρας από τα μέσα του Μαΐου.

  Πολλά από τα μέλη της ΕΕΚΦΝ είναι πρακτορεία που εκπροσωπούν τους μεγάλους αυτούς ομίλους στην Ελλάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν δεχθεί πιέσεις από του ομίλους για αυτή τη ανακοίνωση.

  Κρουαζιέρα: Σε επικοινωνία με δημάρχους και λιμάνια η ΕΕΚΦΝ εν όψει της επανεκκίνησης των ταξιδιών

  Η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας προετοιμάζεται για την νέα τουριστική σεζόν  ΣΧΟΛΙΑ