• Ναυτιλία

    Carnival: Προχωρά σε αναδιοργάνωση των έξι θυγατρικών κρουαζιέρας

    Josh Weinstein, CEO Carnival Corporation

    Josh Weinstein, CEO Carnival Corporation


    Ο όμιλος Carnival Corporation, που είναι ο κορυφαίος οργανισμός κρουαζιέρας στον κόσμο και ως προς τον αριθμό των πλοίων και ως προς την χωρητικότητα επιβατών, γνωστοποίησε την αναδιοργάνωση των θυγατρικών και των εμπορικών σημάτων του.

    Η αναδιοργάνωση αφορά τις εταιρείες Carnival Cruise Line, Princess Cruises, P&O Cruises, Holland America Line, Costa Cruises και Aida Cruises.

    Σε αυτές τις εταιρείες προστίθενται η Seabourn, η οποία διευθύνεται μέσω της Holland America Line, η Cunard μέσω της P&O Cruises στο Ηνωμένο Βασίλειο και η P&O Australia που συνδέεται με τη μητρική εταιρεία μέσω της Carnival Cruise Line.

    Τα κορυφαία διευθυντικά στελέχη αυτών των έξι εμπορικών σημάτων θα αναφέρονται πλέον, απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Carnival Corporation, Josh Weinstein, ο οποίος επισήμανε πρόσφατα: «Με την εξάλειψη ενός επιπέδου διαχείρισης μεταξύ του εταιρικού επιπέδου και αυτού των επωνυμιών, τώρα οι επικεφαλής και των έξι εταιρειών που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 90% της παραγωγικής μας ικανότητας, θα αναφέρονται απευθείας σε εμένα».

    Πρόκειται για μια λειτουργική αναδιοργάνωση που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και την Aida Cruises γιατί μέχρι τώρα ήταν τυπικά και λειτουργικά θυγατρική της Costa Cruises ενώ από εδώ και πέρα θα ανέβει στην τάξη των υπόλοιπων εταιρειών του ομίλου: «Βασικά το ενδεχόμενο αυτονόμησης κάποιων λειτουργιών των μονάδων και δίνοντάς τους μεγαλύτερη ευελιξία, και έχοντας μια άμεση γραμμή αναφοράς σε μένα, θα επιταχύνει την όλη διαδικασία και θα μας επιτρέψει να ενεργούμε πολύ πιο γρήγορα και πιο εστιασμένα στις ανάγκες της μάρκας», είπε ο Τζος Γουάινσταϊν.

    «Η βελτιωμένη δομή επιτρέπει στις έξι εταιρείες να λειτουργούν με μεγαλύτερη ταχύτητα και ανταπόκριση απέναντι στις απαιτήσεις και τις ευκαιρίες της αγοράς», διευκρινίζει σε ανακοίνωση του ο  όμιλος κρουαζιέρας των ΗΠΑ. Επιπλέον, με βάση τις προσπάθειες ανανέωσης της ηγεσίας της εταιρείας, επτά από τους 12 διευθυντές που θα αναφέρονται απευθείας στον Τζος Γουάινσταϊν είναι νέοι στα καθήκοντα τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Βαρβιτσιώτης: Καθήκον μας να ταξιδεύουν οι επιβάτες με ασφάλεια και σιγουριά με τα πλοία της ακτοπλοΐας

    Γιώργος Οικονόμου: Παρήγγειλε άλλα δύο νεότευκτα – Έφτασε τα 15 πλοία υπό ναυπήγηση

    Μελίνα Τραυλού: Θετική εξέλιξη η κύρωση της σύμβασης για την ανακύκλωση των πλοίων



    ΣΧΟΛΙΑ