ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Safe haven από Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, τι συνέβη με τον Δάκη Ιωάννου, οι business του γαμπρού Βακάκη, ο Καρβέλας, το άμεσα απαιτητό δάνειο και τα άπληστα γουρουνάκια 2, και ο Βύρων Νικολαΐδης στο My Story
Η Safe Bulkers Inc., του Πόλυ Β. Χατζηιωάννου, ενέκρινε ένα πρόγραμμα βάσει του οποίου μπορεί στο μέλλον να αγοράζει έως και 3.000.000 μετοχές της εταιρείας.
Εάν ο μέγιστος αριθμός μετοχών της κοινής μετοχής της εταιρείας αγοραστεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα αντιπροσωπεύει περίπου το 2,8% των μετοχών της κοινής μετοχής της εταιρείας σε κυκλοφορία και το 5,4% της δημόσιας διασποράς της. Το πρόγραμμα αντικαθιστά οποιοδήποτε πρόγραμμα προηγούμενης επαναγοράς της εταιρείας.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ή να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Διαβάστε επίσης:
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Σημαντικά μειωμένα τα κέρδη
ΔΑΑ: Εξασφαλισμένος δανεισμός 800 εκατ. για τις επενδύσεις στο Ελ. Βενιζέλος
Αυξάνονται τα όρια ευαλωτότητας: Ανάσα για τους δανειολήπτες, αλλά με προϋποθέσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Ρούμπιο μίλησε, η αντιπολίτευση αφόρισε
- Πού θα οδηγήσει ο δικαστικός πόλεμος για την τύχη του City Link
- Χρηματιστήριο: Γιατί η αγορά και οι τραπεζικές μετοχές μπαίνουν σε ομηρία μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και η επιστροφή στις 2.600 μονάδες
- Euronext προς Χρηματιστές: Καμία υποχώρηση στις νέες χρεώσεις για τα χρηματιστηριακά δεδομένα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.