ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Safe Bulkers του Πόλυ Β. Χατζηιωάννου γνωστοποίησε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο και του εννεαμήνου του τρέχοντος έτους.
Η εταιρεία διαμόρφωσε έσοδα στα 93,7 εκατομμυρίων δολαρίων το τρίμηνο, ενώ στο αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα, τα έσοδα ήταν 92,5 εκατ. δολάρια.
Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 48,8 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 50,7 εκατ, δολαρίων που ήταν στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.
Ωστόσο, τα καθαρά έσοδα του 9μηνου διαμορφώθηκαν στα 263,1 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 236,6 εκατ. δολαρίων που ήταν το 2021 και τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 137,7 εκατ. έναντι 109,1 που ήταν στο 9μηνο του 2021.
Ο στόλος της εταιρείας αυξήθηκε στα 44 πλοία έναντι 39 πέρσι.
Διαβάστε επίσης:
Σήμερα θα υπογραφεί το σχέδιο εξυγίανσης του Ναυπηγείου Ελευσίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Quest: EBITDA 100 εκατομμυρίων και επέκταση στις λευκές συσκευές το πλάνο Φέσσα
- Ιωάννινα – Κακαβιά: Προχωρούν οι μελέτες για τον αυτοκινητόδρομο – Πότε ξεκινάει τα έργα η ΑΒΑΞ
- Ελβετικό φράγκο: Το παρασκήνιο της ρύθμισης και το «κούρεμα» έως 25%
- Ο ανασχηματισμός στο Μαξίμου, το παρασκήνιο για το καλώδιο, η συγχώρεση του Δαμιανού, η πρόκληση των Τούρκων κι ένα hot πολιτικό quiz
