• Ναυτιλία

    Πρώτη δύναμη στις εκλογές του σωματείου των Ναυπηγείων Ελευσίνας η ΔΑΚΕ

    Ναυπηγεία Ελευσίνας

    Ναυπηγεία Ελευσίνας


    Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στο σωματείο των εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

    Συνολικά ψήφισαν 543 εργαζόμενοι και πρώτη δύναμη βγήκε η ΔΑΚΕ με 383 ψήφους και πήρε 9 έδρες, ο ΣΕΝΕ με 87 ψήφους και 2 έδρες και η “Συσπείρωση” με 73 ψήφους και 2 έδρες.

    Ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Παπανικολάου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα είπε:

    “Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ιστορική νίκη των εργαζομένων και της παράταξης της ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Ελευσίνας με 70.5%”.

    Ο Συνδυασμός Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας, με ανακοίνωση του, τονίζει: “Ο Συνδυασμός μας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους εργαζόμενους για το δημοκρατικό ήθος, τη συνέπεια και τον σεβασμό που επέδειξαν στις δημοκρατικές διαδικασίες και στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος για την εκλογή των οργάνων τους για την επόμενη διετία.

    Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ηρωικούς συναδέλφους που αψήφησαν απειλές και εκβιασμούς και με σθένος και παρρησία εκόσμησαν με την παρουσία τους το ψηφοδέλτιο μας.

    Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα, από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που μας ετίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους για την εκπροσώπηση μας στο νέο Δ.Σ. του Σωματείου.

    Δεν θα μπορούσαμε βεβαίως να μην συγχαρούμε, χωρίς ίχνος μικροπρέπειας και χαιρεκακίας προς την καθαρή νίκη της ΔΑΚΕ, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της εκλογικής διαδικασίας τους Άδωνι Γεωργιάδη και Πάνο Ξενοκώστα για την πρωτοφανή στήριξη και δημιουργία θετικών συγκυριών που συνετέλεσαν τα μέγιστα στην καθαρή κυριαρχία της ΔΑΚΕ στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

    Από την δική μας πλευρά δηλώνουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτοκριτικής ότι θα αναλύσουμε ενδελεχώς τα εκλογικά αποτελέσματα, θα διερευνήσουμε τα λάθη μας και τις παραλείψεις μας, υποσχόμενοι ότι θα τα διορθώσουμε και θα συνεχίσουμε με την ίδια αταλάντευτη και αγωνιστική διάθεση να υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους τα συμφέροντα των εργαζομένων μας. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ”.

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΥΡΙΖΑ: Φέρτε το τελικό σχέδιο εξυγίανσης για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας στη Βουλή

    Drewry: Συνεχίζεται η μείωση των ναύλων στη διακίνηση κοντέινερ για 36η εβδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ