ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) σε έκτακτη συνεδρίασή της, που έγινε στις 17/06/2025, αποφάσισε την συνέχιση της 24ωρης απεργίας η οποία λήγει στις 18/6 και ώρα 06.00. Η νέα 24ωρη αρχίζει στις 06.00 ώρα το πρωί της Τετάρτης 18/6 και τελειώνει Πέμπτη 19/6 και ώρα 06.00 π.μ.
“Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την άρνηση και την αδιαλλαξία του ΣΕΕΝ να δώσει λύσεις στο σύνολο των αιτημάτων για τα οποία έχουμε κατέλθει στην απεργιακή κινητοποίηση μας”, τονίζει η ΠΕΝΕΝ και προσθέτει:
“Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του λιμανιού της Πάτρας μαζική απεργιακή συνέλευση των μελών της Ένωσής μας, η οποία ομόφωνα αποφάσισε την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα με νέα 24ωρη απεργία για τα Ε/Γ-ΟΓ πλοία της γραμμής Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ιταλία.
Σχετικά με το προσωπικό ασφαλείας θα τηρηθεί ό,τι προβλέπεται από τη ναυτική νομοθεσία στις περιπτώσεις των απεργιών”
Διαβάστε επίσης
Ευρωκοινοβούλιο: Συζητήθηκε στην ολομέλεια, παρουσία Τζιτζικώστα, το δυστύχημα των Τεμπών
Elon Musk: Η X μηνύει τη Νέα Υόρκη για τον νόμο για την ρητορική μίσους στα social media
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Σε εξέλιξη η δεύτερη ημέρα εργασιών – Αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ
- Κώστας Μπακογιάννης: Η νέα ισορροπία στη ζωή του, η κριτική στον Χάρη Δούκα, το ντοκιμαντέρ για τη «17 Νοέμβρη» και η προοπτική για πρόωρες κάλπες
- Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 – Ο πρωθυπουργός δεν ακούει καν εισηγήσεις για πρόωρες και τις απορρίπτει
- Αντιπαράθεση Φλωρίδη – Καρυστιανού για τα Τέμπη: Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.