• Ναυτιλία

    ΟΛΠ: 3.000 δωροεπιταγές στους Δημάρχους Πειραιά, Σαλαμίνας και Περάματος

    • NewsRoom
    κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΑΪΣΚΑΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ)- κα ΧΑΡΙΣ ΖΗΛΑΚΟΥ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)— Mr. YU ZENGGANG (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΠ Α.Ε.) – κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ) - Ms. LI JIN (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ & ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘ/ΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΛΠ Α.Ε.)

    κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΑΪΣΚΑΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ)- κα ΧΑΡΙΣ ΖΗΛΑΚΟΥ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)— Mr. YU ZENGGANG (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΠ Α.Ε.) – κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ) – Ms. LI JIN (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ & ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘ/ΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΛΠ Α.Ε.)


    Σε απόλυτη συμφωνία με το πνεύμα των γιορτών ο ετήσιος κύκλος της μεγάλης κοινωνικής συνεισφοράς της ΟΛΠ Α.Ε. κορυφώνεται και εφέτος, όπως κάθε χρόνο, με σειρά από ποικίλες δράσεις και πράξεις γενναιοδωρίας, προσφοράς και αγάπης που στρέφονται ιδιαιτέρως στην τοπική κοινωνία, τα παιδιά αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους της εταιρείας και τις οικογένειές τους.

    Αρχικά έλαβε χώρα η εθιμοτυπική παράδοση δωροεπιταγών σε παιδιά των παραλιμένιων Δήμων. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. παρέδωσε 3.000 δωροεπιταγές στους Δημάρχους Πειραιά, Σαλαμίνας και Περάματος.

    Ακόμη, με δωρεά της ΟΛΠ Α.Ε. προς τα παιδιά των μελών του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής & Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος, προσφέρθηκαν 1.000 δωροεπιταγές και πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τις οικογένειες του Συνδικάτου.

    Εμπράκτως στηρίζει για άλλη μια χρονιά η εταιρεία τα τοπικά Κοινωνικά Παντοπωλεία μέσα από την αγορά σε μηναία βάση απαραίτητων προϊόντων και τροφίμων για τη λειτουργία τους.

    Επιπρόσθετα, η ΟΛΠ Α.Ε. σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, και με στόχο τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης, ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης. Δωροεπιταγές δόθηκαν επίσης και σε άλλες κοινωνικές δομές της ευρύτερης περιοχής.

    Τέλος, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Β’ σταθμό κρουαζιέρας (Θεμιστοκλής) μετατράπηκαν σε ένα γιορτινό σκηνικό για να φιλοξενήσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΟΛΠ Α.Ε. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ήταν αφιερωμένη στους εργαζόμενους της εταιρείας και τις οικογένειές τους, που όπως αξίζει να σημειωθεί προέρχονται σε μεγάλο ποσοστό που ξεπερνά το 40% από την τοπική κοινωνία. Έτσι, όλοι και κυρίως τα παιδιά των εργαζομένων έζησαν το πνεύμα των γιορτών, με μουσική, χορευτικά δρώμενα, εκπλήξεις και συναρπαστικά παιχνίδια.

    Επιπλέον, η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. προσέφερε δώρα στους εργαζομένους και τις οικογένειές τους και δωροεπιταγές για χρήση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών.

    Ιδιαίτερα, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος επιβράβευσε με σημαντικό χρηματικό έπαθλο, 24 παιδιά εργαζομένων που είναι μαθητές ή φοιτητές και αρίστευσαν ακαδημαϊκά.

    Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ.Yu Zenggang, κατά τον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους για την παρουσία τους, μετέφερε τις ευχές της διοίκησης της εταιρείας αλλά και την ευγνωμοσύνη της για την αφοσίωσή τους και την προσήλωσή τους στο όραμα και τις αξίες της ΟΛΠ Α.Ε., γεγονός που οδήγησε στις εξαιρετικές επιδόσεις της χρονιάς. Αφού θύμισε σε όλους πως το πραγματικό νόημα των ημερών είναι η προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας και σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, στράφηκε στη συνέχεια στα παιδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η παρουσία σας εδώ σήμερα μας θυμίζει τη σημασία της οικογένειας και το λόγο για τον οποίο εργαζόμαστε αδιάκοπα και καθημερινά, που δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εσάς.»

    Διαβάστε επίσης

    Ίδρυμα «Αικ. Λασκαρίδη»: Δύο υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ

    Πετρέλαιο: Σε υψηλό δύο εβδομάδων Brent και WTI λόγω των φόβων για τη ναυσιπλοΐα στην Ερυθρά Θάλασσα

    AUSTRIACARD: Πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών



    ΣΧΟΛΙΑ