ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης προετοιμάζεται ενεργά για τη θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή.
Η Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. μέσω της εκπόνησης πρωτοποριακής μελέτης για την έγκαιρη προσαρμογή του Λιμένος Πειραιά στις νέες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, αναπτύσσει προηγούμενα επιστημονικά μοντέλα και σενάρια προβληματισμού σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παρουσίαση των τεκμηριωμένων ευρημάτων της καινοτόμου μελέτης θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 21 Μαΐου 2025, 10:00 π.μ. στην Πέτρινη Αποθήκη ΟΛΠ (Κεντρικό Λιμάνι Πειραιά – Πύλη Ε2).
Διαβάστε επίσης:
ΟΛΘ: Στις 14 Μαϊου η Τακτική Γενική Συνέλευση – Η ατζέντα
Βιλερουά (ΕΚΤ): Κατακεραυνώνει την εμπορική πολιτική Τραμπ – Μας οδηγεί σε ένα «χαμένο» παιχνίδι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας