• Ναυτιλία

    Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σχεδίασε mega yacht για τον Κώστα Κλεάνθους και την Σουζάνα Πασεινίδου

    Τζόρτζιο Αρμάνι

    Τζόρτζιο Αρμάνι


    Σε μια πανηγυρική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της The Italian Sea Group στη Marina di Carrara, ο Giovanni Costantino, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tisg και ο διάσημος σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι αποκάλυψαν τη νέα στυλιστική τους αντίληψη για το νέο mega yacht Admiral μήκους 72 μέτρων.

    Η πολυτελής θαλαμηγός, η οποία αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές του 2024 σηματοδοτεί την πρώτη υλοποίηση του έργου, το οποίο ξεκίνησε το 2020 και αναπτύχθηκε από τον Τζόρτζιο Αρμάνι και την ομάδα του σε συνεργασία με την Admiral Style Center .

    «Ένα έργο που ερμηνεύει και συγχωνεύει το DNA των δύο εμπορικών σημάτων για να δώσει ζωή σε ένα μοναδικό και avant-garde megayacht, το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ της υπεροχής του ναυτικού κόσμου και αυτού της μόδας», σχολίασε εκπρόσωπος του ναυπηγείου.

    Η θαλαμηγός είναι η πρώτη από τις δύο που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τον Giorgio Armani, του οποίου το αλάνθαστο στυλ είναι άμεσα αναγνωρίσιμο τόσο στις εξωτερικές γραμμές όσο και στους εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους.

    Mega yacht

    Ο διαχρονικός μινιμαλισμός, που ανήκε πάντα στη δημιουργική φιλοσοφία του σχεδιαστή, επαναπροσδιορίζει την ίδια την ουσία της έννοιας των υψηλού επιπέδου megayacht με ριζοσπαστικό και κομψό τρόπο.

    Η θάλασσα και το design, σχολίασε ο Giorgio Armani, είναι δύο από τα μεγάλα μου πάθη και πρόσθεσε ότι σε αυτή τη νέα συνεργασία, επέκτεινα την ιδέα μου στον ναυτικό κόσμο, στον οποίο, όπως στη μόδα, η αισθητική και η λειτουργικότητα πάνε χέρι-χέρι, ενώνονται σε ένα φυσικό και κομψό στυλ.

    Σουζάνα Πασεινίδου
    Σουζάνα Πασεινίδου

    Ο Τζιοβάνι Κονσταντίνο με τη σειρά του είπε: «Αυτό το megayacht, είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής συνεργασίας για την οποία είμαι εξαιρετικά περήφανος, αντιπροσωπεύει περαιτέρω επιβεβαίωση της ικανότητάς μας να ανταγωνιζόμαστε σε μοναδικά και όλο και πιο φιλόδοξα έργα με εξαιρετικές επωνυμίες «Made in Italy», με τις οποίες μοιραζόμαστε ίδιες αξίες».

    Το νέο mega yacht «Admiral», σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στον ιταλικό τύπο ανήκει στον Κώστα Κλεάνθους και στην σύζυγο του Σουζάνα Πασεινίδου και θα παραληφθεί στις αρχές του 2024. Η θαλαμηγός έχει ολική χωρητικότητα 1.800 Gross Tonnage.

    Την τελετή για το Admiral 72 παρακολούθησαν περισσότεροι από 650 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ιδιοκτήτες, μεσίτες, μέτοχοι, αρχές, VIP και εκπρόσωποι του Τύπου.

    Επίσης, παρουσιάστηκε επίδειξη μόδας των ανδρικών και γυναικείων συλλογών Giorgio Armani άνοιξη και καλοκαίρι 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Στην Αφρική αναζητεί πλέον ναυτικούς η Maersk

    Η Dorian LPG της οικογένειας του Τζων Κ. Χατζηπατέρα παρέλαβε ένα πλοίο και αναμένει άλλα τρία – Δυναμική πορεία ανάπτυξης για την εισηγμένη εταιρεία



    ΣΧΟΛΙΑ