ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στις προβλήτες Ι και ΙΙ δεν θα συνεχιστεί, όμως θα γίνει γενική συνέλευση την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να αξιολογηθεί η νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας προς τους εργαζόμενους.
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία πρόταση κυμαίνονταν από 8-10%, ενώ δεν υπήρχε αναφορά για μονιμοποίηση των εργαζομένων.
Από την πλευρά της, η ΕΝΕΔΕΠ, ανακοίνωσε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νεα γενική συνέλευση την Δευτέρα 18-4-2022 στον χώρο του ΣΕΜΠΟ με σκοπό να παρουσιαστεί και να τεθεί στην κρίση των εργαζομένων ή νέα πρόταση της εταιρείας.
Διαβάστε επίσης
Μπιάγκης: Το σχέδιο νόμου για το γιώτινγκ είναι αναχρονιστικό, οπισθοδρομικό και αναποτελεσματικό
Πλακιωτάκης: Δημιουργούμε προοπτική ισχυρής ανάπτυξης για το θαλάσσιο τουρισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η μετοχή της SpaceX συνεχίζει την πτώση μετά την εκρηκτική IPO
- Ιράν – ΗΠΑ: Ο μακρύς δρόμος για τη συμφωνία μετά τον πρώτο γύρο συνομιλιών – Αισιοδοξία και οι μεγάλες προκλήσεις
- ΤτΕ: Αύξηση 9,5% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Απρίλιο του 2026 – Πλεόνασμα 735,9 εκατ. ευρώ στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο
- Άντι Μπέρναμ: Η τρίτη προσπάθεια του «Βασιλιά του Βορρά» να γίνει αρχηγός των Εργατικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.