• Ναυτιλία

    Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Τιμητική διάκριση στον Θεόδωρο Βενιάμη

    Θεόδωρος Βενιάμης-Απερχόμενος πρόεδρος ΕΕΕ

    Θεόδωρος Βενιάμης-Απερχόμενος πρόεδρος ΕΕΕ


    Το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος τίμησε κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του για την κοπή της βασιλόπιτας, για την ανεκτίμητη προσφορά του στην ελληνική ναυτιλία τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρο Βενιάμη.

    Μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του εμβληματικού πλοίου Liberty, o Θεόδωρος Βενιάμης, είπε ότι “όλα αυτά τα δεκατρία χρόνια προσπαθήσαμε και επιτύχαμε μία συνολική πολιτική και θα ήθελα να τονίσω για ό,τι έκανα το έκανα με αγάπη, αφοσίωση και πίστη, υπομονή, επιμονή και πολλές φορές ήρθα σε σύγκρουση με τους υπουργούς και τους Αρχηγούς” και πρόσθεσε:

    “Όλα αυτά τα έκανα όμως για το καλό της εμπορικής ναυτιλίας. Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Πατέρας, ο οποίος είναι φίλος μου, θα συνεχίσει τη συνεργασία με την Μελίνα Τραυλού και μαζί θα επιτύχουν περισσότερα”.

    Στη συνέχεια επισήμανε ότι “δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τη ναυτιλία τις επόμενες χρονιές, γιατί έχουμε πολλά να αντιμετωπίσουμε. Η πρόεδρος Μελίνα Τραυλού και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με τη συμπαράσταση του Ναυτικού Επιμελητηρίου θα ξεπεράσουν οποιαδήποτε προβλήματα θα προκύψουν τις επόμενες χρονιές».

    Ο πρόεδρος του Ν.Ε.Ε. Γιώργος Πατέρας

    Ο πρόεδρος του Ν.Ε.Ε. Γιώργος Πατέρας, τόνισε ότι συνεργάστηκε επί έξι χρόνια με τον Θεόδωρο Βενιάμη και πάντοτε άκουγε την συμβουλή του και απολάμβανε φιλία του. Πρόσθεσε δε ότι “είναι ένας άνθρωπος με πάθος, ο οποίος έκανε σημαντική δουλειά στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και πάντα κοίταζε μόνο πώς να βοηθήσει την ελληνική εμπορική ναυτιλία και πάντα μας έκανε να αισθανόμαστε πως ήμασταν οικογένειά του”.

     

    Διαβάστε επίσης:

    ΠΝΟ: 48ωρη απεργία στις 8 και 9 Φεβρουαρίου



    ΣΧΟΛΙΑ