Ναυτιλία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Με το Σωματείο Εργαζομένων συναντήθηκε ο Πάνος Ξενοκώστας – Τι συμφώνησαν

WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Πάνος Ξενοκώστας, Onex, Νεώριο

Πάνος Ξενοκώστας, Onex


Στα γραφεία του Ομίλου ΟΝΕΧ στο Χαλάνδρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου εταιρειών ΟΝΕΧ, κύριο Πάνο Ξενοκώστα και εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας (ΣΕΝΕ) .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και συζητήθηκαν διεξοδικά, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρόοδος του φακέλου εξυγίανσης προς την ολοκλήρωση του και την κατάθεσή του στα αρμόδια δικαστήρια.

Συμφωνήθηκε, τόσο το πλάνο άμεσων ενεργειών για την επίσπευσή του, όσο και η τακτική αλληλοενημέρωσης και ο συντονισμός, με μοναδικό γνώμονα την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Τέλος, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατέθεσαν αίτημα στον κύριο Ξενοκώστα να επισκεφτεί την Ελευσίνα και τους εργαζομένους, το οποίο έγινε αποδεκτό, στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο που θα επιτρέψουν οι διαδικασίες που βρίσκονται εν εξελίξει.


ΣΧΟΛΙΑ