ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα γραφεία του Ομίλου ΟΝΕΧ στο Χαλάνδρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου εταιρειών ΟΝΕΧ, κύριο Πάνο Ξενοκώστα και εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας (ΣΕΝΕ) .
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και συζητήθηκαν διεξοδικά, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρόοδος του φακέλου εξυγίανσης προς την ολοκλήρωση του και την κατάθεσή του στα αρμόδια δικαστήρια.
Συμφωνήθηκε, τόσο το πλάνο άμεσων ενεργειών για την επίσπευσή του, όσο και η τακτική αλληλοενημέρωσης και ο συντονισμός, με μοναδικό γνώμονα την επιτάχυνση των διαδικασιών.
Τέλος, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατέθεσαν αίτημα στον κύριο Ξενοκώστα να επισκεφτεί την Ελευσίνα και τους εργαζομένους, το οποίο έγινε αποδεκτό, στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο που θα επιτρέψουν οι διαδικασίες που βρίσκονται εν εξελίξει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Winners & Losers: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του Μαΐου
- Ποιοί δικαιούνται επιστροφή ενοικίου έως και 800 ευρώ τον ερχόμενο Νοέμβριο – Ποιοι χάνουν την επιδότηση για τρια χρόνια
- Το ξαφνικό ενδιαφέρον σε Εθνική-Πειραιώς, big success για την Βρεττού, τα μεγάλα παιδιά στην IDEAL, με πόσα έφυγε ο Τσαμάζ από τον ΟΤΕ, o εκδότης και οι πλαστές ταυτότητες, ένα quiz με τη σύζυγο υπουργού και τι συμβαίνει στο Cape Sounio
- EKT: Αρχίζουν τα δύσκολα για τους traders- Γρίφος η επόμενη κίνηση για τα επιτόκια
