• Ναυτιλία

    Ναυπηγεί νεότευκτα η Almi Marine της Ευγενίας Δασκαλοπούλου

    Almi Marine

    Almi Marine


    Η Almi Marine, της Ευγενίας Δασκαλοπούλου υλοποιεί ένα πρόγραμμα ναυπήγησης νεότευκτων πλοίων και πρόκειται να παραλάβει τον προσεχή Απρίλιο ένα φορτηγό πλοίο χύδην φορτίου, το Spike, το οποίο κατασκευάζεται στο ναυπηγείο Dalian Cosco Shipping KHI Engineering Co. Ltd. (DACKS) και ανήκει στην κατηγορία φορτηγού πλοίου με ένα μόνο κατάστρωμα (SDBC).

    Σήμερα, η εταιρεία, κατέχει και διαχειρίζεται πέντε πλοία, που η χωρητικότητας του είναι από 55.679 dwt έως και 58.679 dwt.

    Το νεότευκτο πλοίο θα διαθέτει πέντε θαλάμους φόρτωσης και πέντε υδραυλικά και αναδιπλούμενα καλύμματα στομίων των κυτών, εξοπλισμένα με το ειδικό σύστημα Flexipad. Το τελευταίο διευκολύνει την κίνηση των εμπορευμάτων στο εσωτερικό των θαλάμων και επιτρέπει τη φόρτωση φορτίων που απαιτούν προστασία τύπου Α60.

    Το πλοίο, σύμφωνα με την ναυπηγική σχεδίαση θα έχει μήκος 199,9 μ., συνολικής χωρητικότητας 64.000 τόνων, είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με τα περιβαλλοντικά πρότυπα Tier III και EEDI III, διαθέτοντας συστήματα μέτρησης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

    Διαβάστε επίσης:

    Συνάντηση Μ. Τραυλού με την Sue Biniaz

    Δένδιας: Eξετάζoυμε συμπαραγωγή 7 φρεγατών Constellation με τις ΗΠΑ

    Η Dorian LPG του Τζον Χατζηπατέρα δίνει μέρισμα $1 ανά μετοχή και συνολικά $40,6 εκατ.



    ΣΧΟΛΙΑ