• Ναυτιλία

    MINOAN LINES: Από την 1η Ιουνίου «σαλπάρει» για Κυκλάδες

    • NewsRoom
    MINOAN LINES

    MINOAN LINES


    Ταξίδια με άνεση, πολυτέλεια και ταχύτητα με φόντο το «κυκλαδίτικο μπλε»! Η MINOAN LINES, μία από τις σημαντικότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στην Ελλάδα και συνώνυμο της ποιοτικής μεταφοράς για περισσότερα από 50 χρόνια, αναβαθμίζει την ταξιδιωτική σας εμπειρία για τις Κυκλάδες. Από την Πέμπτη 1η Ιουνίου, το πολυτελές High-speed Catamaran Santorini Palace της MINOAN LINES, «ταξιδεύει» προς ΜύκονοΣαντορίνηΠάροΣύρο και Νάξο, από το λιμάνι του Πειραιά και του Ηρακλείου Κρήτης, με δρομολόγια που ξεκινούν στις 9 το πρωί.

    Γιατί στη MINOAN LINES, το ταξίδι ξεκινά από την πρώτη στιγμή που το σκέφτεσαι… και συνεχίζεται στο εσωτερικό του Highspeed Catamaran Santorini Palace, είτε ταξιδεύετε στις άνετες οικονομικές ή premium θέσεις αεροπορικού τύπου, είτε επιλέξετε το πολυτελές VIP Lounge, με εργονομικά καθίσματα και μεγάλα τραπέζια κάτω από έναν εντυπωσιακό γυάλινο θόλο που σας μεταφέρει τη ζεστασιά και το φως του ουρανού. Άνεση, πολυτέλεια και ποιοτικές υπηρεσίες εν πλω συνδυάζονται με τη φιλοξενία και την ευγένεια του προσωπικού του πλοίου για να σας ταξιδέψουν με ταχύτητα και ασφάλεια στο «κυκλαδίτικο μπλε» που θα χρωματίσει το καλοκαίρι σας!

    Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η MINOAN LINES φροντίζει για τις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη την παραμονή σας στο πλοίο. Επιλέξτε το ιδανικό πρωινό για εσάς με τον αγαπημένο σας καφέ, λαχταριστά κρουασάν, γιαούρτι, μέλι και φρέσκα φρούτα ή απολαύστε ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα με νόστιμα wraps και υγιεινές σαλάτες από το βασικό ή το vegetarian μενού της MINOAN LINES. Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε και το αγαπημένο σας κοκτέιλ εν πλω – πριν τις εξόδους σας στο νησί!

    Έναρξη δρομολογίων: 1η Ιουνίου 2023

    Επιβιβαστείτε στο υπερσύγχρονο High-speed Catamaran Santorini Palace και αναβαθμίστε κάθε ταξίδι προς τις αγαπημένες σας Κυκλάδες. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των δρομολογίων και τις μοναδικές προσφορές και κλείστε τα εισιτήριά σας στο www.minoan.gr, τα κεντρικά πρακτορεία ή λιμενικά γραφεία της MINOAN LINES ή από τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

    Λίγα λόγια για το High-speed Catamaran Santorini Palace

    Το Santorini Palace μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ και είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω.

    Διαβάστε επίσης:

    Στα χαρακώματα Ελλάδα και Ουκρανία για πέντε Έλληνες εφοπλιστές

    Η ομογενής Κατίνα Αθανασίου ορίστηκε αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celebrity Cruises



    ΣΧΟΛΙΑ