• Ναυτιλία

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Συμφώνησε στενή συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

    Ο Υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε συνάντηση με την ΠΟΕΠΛΣ

    Ο Υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε συνάντηση με την ΠΟΕΠΛΣ


    Μία ιδιαιτέρως εποικοδομητική και σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη πραγματοποίησε η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

    Η Ομοσπονδία κατέθεσε το σύνολο των αιτημάτων της, τονίζοντας ότι αυτά καθορίστηκαν από το 24ο συνέδριο της, τον περασμένο Μάιο και εστίασαν σε ζητήματα, τα οποία έχουν νομοθετηθεί ωστόσο δεν έχουν μέχρι σήμερα εφαρμοστεί.

    Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και από την πλευρά του υπουργού αναγνωρίστηκε ο διαχρονικός ρόλος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το γεγονός ότι αποτελεί τον αντιπροσωπευτικότερο συνδικαλιστικό εκπρόσωπο του προσωπικού.

    Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα τα ζητήματα, που αναπτύξαμε και δεσμεύτηκε αφενός να λάβει σοβαρά υπόψη του τις προτάσεις μας και αφετέρου για κάθε πρωτοβουλία του αναφορικά με το προσωπικό να προηγείται διαβούλευση με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

    Ζήτησε δε, δεδομένου ότι στόχος του είναι να εξευρεθούν οι αναγκαίες λύσεις, να υπάρξει στενή συνεργασία.

    Με τη συνάντηση αυτή, η Ομοσπονδία ολοκλήρωσε την ενημέρωση της πολιτικής και φυσικής μας ηγεσίας για όλα τα θέματα, που απασχολούν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και δήλωσε ότι θα συνεχίσει με την ίδια επιμονή και την υπεύθυνη στάση μας και θα επανέλθουμε, έχοντας ως απώτερο σκοπό την επίτευξη των διεκδικήσεών μας.

    Διαβάστε επίσης:

    Boeing: Ελεύθερες ταμειακές ροές 2,6 δισ. δολάρια στο β΄ τρίμηνο

    Σπανάκης: Έκτακτα μέτρα ενίσχυσης σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

    Το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη



    ΣΧΟΛΙΑ