• Ναυτιλία

    Maran Gas (Μ. Αγγελικούση): Αποχωρεί από τη ναυτιλιακή ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Richard Gilmore

    Maran Gas (Μ. Αγγελικούση): Αποχωρεί από τη ναυτιλιακή ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Richard Gilmore

    Richard Gilmore


    Την αποχώρηση του από τη θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου της Maran Gas Maritime του ομίλου Αγγελικούση, στο τέλος του 2021, ανακοίνωσε ο Richard Gilmore.

    Ο 66χρονος Gilmore, εργάζεται στην Maran Gas από τον Ιανουάριο 2004, σχεδόν από την ίδρυση της ναυτιλιακής, όταν είχε υπό κατασκευή τα δύο πρώτα LNG carriers.

    Σύμφωνα με την ναυτιλιακή, το έμπειρο στέλεχος συνέβαλε σημαντικά στην εξασφάλιση των πρώτων ναυλώσεων για τα νέα της πλοία. Η συμμετοχή του στην ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια θεωρείται καθοριστική, με τον στόλο της Maran Gas να αποτελείται σήμερα από 35 πλοία μεταφοράς LNG και 10 ακόμη υπό κατασκευή.

    Η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Angelicoussis, Μαρία Αγγελικούση, επαίνεσε θερμά τον εξερχόμενο επικεφαλής της ναυτιλιακής.

    “Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Richard για την αδιάκοπη εργασία του αυτά τα 18 χρόνια που ήταν μέρος της εταιρείας μας, και για τη ζωτική συμβολή του στην ανάπτυξη και εξέλιξή της”, επισήμανε. “Εκτός από τα πολλά επιτεύγματά του, η μεγαλύτερη κληρονομιά του Richard είναι το ήθος του. Η σταθερότητα, ο επαγγελματισμός και η ευγένειά του έχουν και θα συνεχίσουν να εμπνέουν την επόμενη γενιά της Maran Gas“.

    Ο Mark Terzopoulos, ο οποίος προσελήφθη στην εταιρεία στις αρχές του 2020 και συνεργάζεται στενά με τον Gilmore, αναλαμβάνει τον ρόλο του εμπορικού διευθυντή στη Maran Gas.

    Από την πλευρά του, ο Richard Gilmore χαρακτήρισε την περίοδο που εργάστηκε στην Maran Gas ως μία “απίστευτη εμπειρία”, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. «Αν και ανυπομονώ να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, θα σκέφτομαι πάντα με αγάπη τον χρόνο μου στην Maran Gas, τους καταπληκτικούς ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί εκεί και την οικογένεια Αγγελικούση, της οποίας η δυναμική ηγεσία εξακολουθεί να αποτελεί έμπνευση”.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ