• Ναυτιλία

    Μ. Τραυλού: Φιλοξενία για τις οικογένειες των ναυτικών της Neptune από την Ουκρανία

    Η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Neptune Lines και Neptune Dry

    Η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Neptune Lines και Neptune Dry


    “Στη Neptune Lines, οι άνθρωποι μας ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και είναι η κινητήρια δύναμη και ο βασικός συντελεστής στην επιτυχία μας”.

    Με ανακοίνωση η εταιρεία γνωστοποίησε ότι η Neptune Lines παρακολουθεί στενά τη συνεχώς εξελισσόμενη κατάσταση στην Ουκρανία και την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, δεδομένου ότι οι Ουκρανοί ναυτικοί μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας Neptune Lines, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα φροντίδας, που προσφέρει τη δυνατότητα στους τακτικούς αξιωματικούς και το πλήρωμα της Neptune Lines, καθώς και στα μέλη της οικογένειάς τους να φιλοξενηθούν στην Ελλάδα για μια αρχική περίοδο 90 ετών. μέρες.

    Μέσω του προγράμματός μας, τονίζει η εταιρεία, διασφαλίζουμε την ασφαλή μετάβαση των ναυτικών μας και των οικογενειών τους στην Ελλάδα, παρέχοντας διαμονή, απαραίτητες παροχές, ιατρικό έλεγχο και ψυχολογική υποστήριξη. Μέσω εθελοντών μεταξύ των υπαλλήλων του γραφείου μας στον Πειραιά, βρισκόμαστε σε τακτική επαφή με τις οικογένειες που βρίσκονται ήδη εδώ, με στόχο να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

    Η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Neptune Lines και Neptune Dry, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Για όλους εμάς στη Neptune, οι άνθρωποι μας είναι η προτεραιότητά μας και βρίσκονται στην καρδιά του οικοσυστήματος του Ομίλου μας.

    Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπόνια και την αλληλεγγύη μου στους κατατρεγμένους ναυτικούς μας και τις οικογένειές τους.

    Δεσμεύομαι προσωπικά να τους στηρίξω, μαζί με την ομάδα μου εδώ στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, σε μια προσπάθεια να απαλύνω τον πόνο τους. Ως μέλη της οικογένειας της εταιρείας, στεκόμαστε στο πλευρό τους»

    Διαβάστε επίσης

    Βασίλης Καζάς (Grant Thornton): Να κατατεθούν άμεσα προτάσεις για την πράσινη μετάβαση των πλοίων της ακτοπλοΐας

    ΠΟΕΠΛΣ: Αυξάνεται κατά 1.500 θέσεις το Λιμενικό Σώμα



    ΣΧΟΛΙΑ