ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απόφαση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής απογειώθηκε το μεσημέρι από το Κοτρώνι Αττικής ελικόπτερο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικό υλικό και έναν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποδεσμευτεί άλλος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ από το νησί.
Στη συνέχεια το ελικόπτερο θα απογειωθεί εκ νέου για να μεταφέρει στα Χανιά τον υπάλληλο ο οποίος αποδεσμεύεται επειδή πρέπει να μεταβεί εκτάκτως στην Κρήτη.
Επίσης, αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένο να αποπλεύσει από τον Πειραιά το Ε/Γ-/Ο/Γ πλοίο «Κεφαλλονιά» με προορισμό τα Κύθηρα μεταφέροντας Φορτηγά Οχήματα.
Διαβάστε επίσης
Συνάντηση Στυλιανίδη και Σημαντώνη για τα θέματα της Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΝΑΤΟ: Σενάρια για ναυτική αποστολή στα Στενά του Ορμούζ – Στο τραπέζι «συνασπισμός προθύμων»
- ΠΑΣΟΚ: Η «μεγάλη τομή» για ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή ετοιμάζεται να πάει… κουβά
- Στρατηγική συμφωνία THEON – RHEINMETALL για την ανάπτυξη και προμήθεια του συστήματος PHYLAX
- Reuters: Το Ιράν θα ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ την Πέμπτη ή την Παρασκευή, αναφέρει Ιρανός αξιωματούχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.