ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η συνολική διακίνηση επιβατών στους Ελληνικούς λιμένες το α΄ τρίμηνο 2023 σε σύγκριση με το α΄ τρίμηνο του 2022 παρουσίασε αύξηση κατά 16,5%, ενώ κατά την αντίστοιχη σύγκριση του α΄ τριμήνου 2022 προς το α΄ τρίμηνο 2021 παρατηρήθηκε αύξηση κατά 91,9%.
Στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους διακινήθηκαν συνολικά 4.490.937 επιβάτες, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η συνολική διακίνηση εμπορευμάτων στους Ελληνικούς λιμένες το α΄ τρίμηνο 2023 σε σύγκριση με το α΄ τρίμηνο του 2022 παρουσίασε αύξηση κατά 9,6%, ενώ και κατά την αντίστοιχη σύγκριση του α΄ τριμήνου 2022 προς το α΄ τρίμηνο 2021 παρατηρήθηκε μείωση κατά 8,6%
Η συνολική διακίνηση κινητών μονάδων (τροχοφόρων) στους Ελληνικούς λιμένες το α΄ τρίμηνο 2023 σε σύγκριση με το α΄ τρίμηνο του 2022 παρουσίασε αύξηση κατά 10,3%, ενώ κατά την αντίστοιχη σύγκριση του α΄ τριμήνου 2022 προς το α΄ τρίμηνο 2021 σημειώθηκε αύξηση κατά 43,6%.
Αναλυτικά, τους πίνακες με την κίνηση στα λιμάνια, μπορείτε να τους διαβάσετε εδώ
Διαβάστε επίσης:
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ένωσης Μαρινών Ελλάδας και Ένωσης Λιμένων Ελλάδας
Grimaldi: Διεθνής διαγωνισμός Mare Nostrum Awards
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι θα απαντήσει σε τυχόν επίθεση – Στους 116 έχουν φτάσει οι νεκροί στις διαδηλώσεις
- Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ενεργή Μάχη»
- Χρηματιστήριο: Χρυσή πενταετία με κέρδη 162,14% – Οι πρωταγωνιστές της ανόδου
- Πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης στο Κορωπί