• Ναυτιλία

    Κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το Mykonos Magic του Μάριου Ηλιόπουλου

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets


    Ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος εκτός από το γεγονός ότι διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων επιβατηγών πλοίων, πλέον ετοιμάζεται για να εκκινήσει από τον προσεχή Ιούνιο τα κρουαζιερόπλοια που κατέχει και βρίσκονται παροπλισμένα.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Μάριος Ηλιόπουλος συγκροτεί το επιτελείο που θα σχεδιάσει τις κρουαζιέρες. Λέγεται ότι έχει προσλάβει δύο στελέχη με εμπειρία στις κρουαζιέρες και στην Alitalia, τα οποία θα του εισηγηθούν τα λιμάνια προσέγγισης και  τις εκδρομές.

    Στον σχεδιασμό προβλέπεται  ότι οι επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων του θα απολαμβάνουν στη διάρκεια του νυχτερινού πλου πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ψυχαγωγικές δράσεις.

    Στοχεύει σε ένα πελατολόγιο με υψηλά εισοδήματα που θα μπορούν να ξοδέψουν για αυτά που θα τους προσφέρει μέσα στο κρουαζιερόπλοιο.

    Ο Μάριος Ηλιόπουλος διαθέτει σήμερα πέντε  κρουαζιερόπλοια, όμως σε πρώτη φάση θα ξεκινήσει το πρώην Costa Magica που διαθέτει 1.359 καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν 4.000 επιβάτες και περίπου 1.000 μέλη πληρώματος.

    Το πλοίο πλέον ονομάστηκε Mykonos Magic και θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα του στόλου του Μάριου Ηλιόπουλου που αποτελείται από πέντε κρουαζιερόπλοια τα οποία αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

    Διαβάστε επίσης

    SeaJets: Συνεχίζει τις αγορές ταχυπλόων πλοίων ο Μάριος Ηλιόπουλος – Δρομολογεί άλλα 5 πλοία φέτος

    Ξεκινά η Seajets Cruises του Μάριου Ηλιόπουλου με 4 κρουαζιερόπλοια

    Πιο κοντά Γκριμάλντι – Ηλιόπουλος; – Ναυλώθηκε το Santorini Palace



    ΣΧΟΛΙΑ