• Ναυτιλία

    Κωστής Φραγκούλης (Franman): Επεκτεινόμαστε με δύο νέα τμήματα

    Η ναυτιλιακή εταιρεία Franman, του Κωστή Φραγκούλη, γιόρτασε την άφιξη του νέου έτους, στην καθιερωμένη εκδήλωση του αγιασμού και της κοπής της βασιλόπιτας.

    Η ναυτιλιακή εταιρεία Franman, του Κωστή Φραγκούλη, γιόρτασε την άφιξη του νέου έτους, στην καθιερωμένη εκδήλωση του αγιασμού και της κοπής της βασιλόπιτας.


    Μέσα σε ένα ζεστό, εορταστικό κλίμα, στην αίθουσα Cyclades του ξενοδοχείου Grand Hyatt, η ναυτιλιακή εταιρεία Franman, του Κωστή Φραγκούλη, γιόρτασε την άφιξη του νέου έτους, στην καθιερωμένη εκδήλωση του αγιασμού και της κοπής της βασιλόπιτας.

    Τη βραδιά άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο CEO, Κωστής Φραγκούλης, ο οποίος αφού καλωσόρισε, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στους σημαντικούς σταθμούς και τα επιτεύγματα που σημάδεψαν το 2023.


    Επεσήμανε την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, την επέκταση σε νέες αγορές, σε 17 νέες συνεργασίες και στην εισαγωγή 2 νέων τμημάτων στην εταιρεία και την προοπτική ενός ακόμη μέσα στην χρονιά, τονίζοντας ότι η Franman πρέπει διαρκώς να εξελίσσεται και να διευρύνει τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες της.

    Ακολούθησε η βράβευση των καλύτερων στελεχών και των τμημάτων που ξεχώρισαν κατά την προηγούμενη χρονιά ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με party στο εστιατόριο “Raw” στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου, με θέα στη μαγευτική Ακρόπολη και live μουσική.

    Το φλουρί κέρδισε ο Βέλης Σαμψώνης, Διευθυντής του B.U. 2.

    Τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

    BEST EMPLOYEE B.U 1: Ευτυχία Πολίτη

    BEST EMPLOYEE B.U 2: Μαριάννα Βαρθάλη

    BEST EMPLOYEE B.U 3: Καλλιρρόη Μπάκα

    BEST EMPLOYEE B.U 4: Σοφία Καραχρήστου

    BEST EMPLOYEE B.U 5: Χρυσάνθη Παπαγιάννη

    BEST NEWCOMER: Ελισάβετ Χατζηθωμά

    BEST MANAGER: Λουκάς Χριστολουκάς

    MVP: Γιώργος Ευστρατιάδης

    PRESIDENT’S AWARD: Βαγγέλης Θεοδωράκης

    BEST DIVISION: Business Unit 1 & 2

    BEST TEAM: Business Unit 3

    Διαβάστε επίσης

    Παπαργυρόπουλος, Παπαθεοχάρης, Κακέτσης, Βοϊδονικόλας: Οι «βασιλιάδες της νύχτας» που κατέρρευσαν



    ΣΧΟΛΙΑ